Steam Çığlık Festivali'nde RDR 2 indirime girecek mi?

Soru sormanız mühim değil hocam burada soru da soracağız soru da cevaplayacağız amacımız bu lakin sorunuza gelirsek geçmiş indirimlere göz gezdirdim The Witcher gibi oyunlarda zamanında indirim almış, girmesi kesin bir durum değil fakat girebilir.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.

SteamDB adlı siteye girip indirime girer mi diye merak ettiğin oyunu yazıyorsun, birazcık aşağı kaydırdığında geçmiş zamanlarda ne zaman ve ne kadar indirime girdiğini görebileceğin bir grafikle karşılacaksın 😊 .
Biliyorum hocam. Ancak indirime girdiği zamanlarda özel etkinlik mi var görünmüyor. (Bildiğim kadarıyla.)

Yani şahsen ben Cadılar Bayramı indiriminden yararlanmam, mevsimsel indirimleri 3-4 oyun aldırıyor ki zaten Cadılar Bayramı indiriminde öyle fazlasıyla bir indirim olmaz %10'lar, %30'lar görülür.

Önümüzdeki kasım'da sonbahar indirimleri var Witcher 3 ve Forza 4 alacağım ikisi 250 TL civarı tutar herhalde Dying Light 2 zamlanmasaydı 170'e alırdım :( ETS 2 de aynı şekilde.

Genelde korku oyunları indirime giriyor. RDR2 filan arada yapıyorlar ama sanmıyor gireceğini. Ben the Outlast Trials güzel indirime girerse arkadaşlarımla almayı düşünüyorum.

Ben 98TL düştüğünde kapmıştım RDR2'yi dedim bu oyun hiç bu kadar indirim görmemiş bu işte bir şey var dedim zaten aldıktan sonra zam yedi.

An itibarıyla indirimde Ultimate mi normal mi kararsızım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231024-204908_Steam.jpg
    Screenshot_20231024-204908_Steam.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 26
An itibarıyla indirimde Ultimate mi normal mi kararsızım.
Ben normal almıştım. Buradan bakabilirsiniz.
indir.jpeg.jpg

Bence standart sürümü al geç. Story mode için ekstra görev, at, eğer, silah vs. veriyormuş. Online içinde aynı gerek yok onun yerine oyun içi bulursun o atları videolardan bakarak. Gidip başka oyun bakarsın o paraya da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı