mordeld Yoctopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Cihazımın stock ROM'unu ve ımg dosyalarıni bulamadım. Cihazın içinden ROM çekebilir miyim? updated . Son düzenleme: 1 Nisan 2024
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #2 Bence hiç o işe girmeyin, onun yerine Hard reset atın.
Kortoppu Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 Bende caspar VIA X20 cihaz icin stock ROM arıyorum bir şekilde stock ROM bulabildiniz mi veya cihazınızdan alabildiniz mi bende almaya uğraştım cihazdan ama bir türlü olmadı. mordeld dedi: Cihazımın stock ROM'unu ve ımg dosyalarıni bulamadım. Cihazın içinden ROM çekebilir miyim? Updated. Genişletmek için tıkla...
Bende caspar VIA X20 cihaz icin stock ROM arıyorum bir şekilde stock ROM bulabildiniz mi veya cihazınızdan alabildiniz mi bende almaya uğraştım cihazdan ama bir türlü olmadı. mordeld dedi: Cihazımın stock ROM'unu ve ımg dosyalarıni bulamadım. Cihazın içinden ROM çekebilir miyim? Updated. Genişletmek için tıkla...