said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 16 Nisan 2024 #1 Laptop ve telefonumu olabildiğince tam performans kullanmak ve kaç dereceye kadar ısının çıktığını öğrenmek istiyorum. Bunun için bir program var mı?
Laptop ve telefonumu olabildiğince tam performans kullanmak ve kaç dereceye kadar ısının çıktığını öğrenmek istiyorum. Bunun için bir program var mı?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.164 Çözümler 20 16 Nisan 2024 #2 Laptop da HWMonitör kullanabilirsin.
said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 16 Nisan 2024 #3 Golden.Nyks dedi: Laptop da HWMonitör kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefonda bildiğin bir şey var mı üstad? Xiaomi kullanıyorum.
Golden.Nyks dedi: Laptop da HWMonitör kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Telefonda bildiğin bir şey var mı üstad? Xiaomi kullanıyorum.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.164 Çözümler 20 16 Nisan 2024 #4 said7219 dedi: Telefonda bildiğin bir şey var mı üstad? Xiaomi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonda bir uygulama kullanmana gerek yok ısındığı zaman elinle hissedersin zaten. İlla kullanmak istiyorsan CPU-Z var.
said7219 dedi: Telefonda bildiğin bir şey var mı üstad? Xiaomi kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonda bir uygulama kullanmana gerek yok ısındığı zaman elinle hissedersin zaten. İlla kullanmak istiyorsan CPU-Z var.