arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bir mağazayla Nintendo Switch takası yapacağız ancak benden cihazın seri numarasını istiyor. Paylaşmalı mıyım? Güvenli midir?
Arkadaşlar bir mağazayla Nintendo Switch takası yapacağız ancak benden cihazın seri numarasını istiyor. Paylaşmalı mıyım? Güvenli midir?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 2 Ekim 2020 #2 @Murat5038 @24099
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 2 Ekim 2020 #3 Sanırım hangi revizyon olduğu merak ettiği için istiyor. Kötü niyetli kullanılabilir mi bilmiyorum ama neden istediğini sorabilirsiniz.
Sanırım hangi revizyon olduğu merak ettiği için istiyor. Kötü niyetli kullanılabilir mi bilmiyorum ama neden istediğini sorabilirsiniz.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #4 The Anorak dedi: Sanırım hangi revizyon olduğu merak ettiği için istiyor. Kötü niyetli kullanılabilir mi bilmiyorum ama neden istediğini sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kendisinin mağazası varmış. öğrense ne yapabilir ki
The Anorak dedi: Sanırım hangi revizyon olduğu merak ettiği için istiyor. Kötü niyetli kullanılabilir mi bilmiyorum ama neden istediğini sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... kendisinin mağazası varmış. öğrense ne yapabilir ki
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #5 Seri no ve ip ile adres bulunabiliyor diye biliyorum.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 2 Ekim 2020 #6 Dışarıdan bire bir aynı görünse bile yeni modellerin pil ömrü daha iyi. Eğer S/N gibi özel numarayı istiyorsa vermeyin(tamamını vermeyin). O bilgiyi ne için istiyor olabileceğini bilmiyorum.
Dışarıdan bire bir aynı görünse bile yeni modellerin pil ömrü daha iyi. Eğer S/N gibi özel numarayı istiyorsa vermeyin(tamamını vermeyin). O bilgiyi ne için istiyor olabileceğini bilmiyorum.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #7 Nounie dedi: Seri no ve IP ile adres bulunabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sizce vermeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2020
Nounie dedi: Seri no ve IP ile adres bulunabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Sizce vermeli miyim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 2 Ekim 2020 #8 arcaozen dedi: Sizce vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ne için istediğini sorun eğer mantıklı bir sebebi varsa ona göre verebilirsiniz. "İstiyorum, lazım" vs derse vermeyin.
arcaozen dedi: Sizce vermeli miyim? Genişletmek için tıkla... Ne için istediğini sorun eğer mantıklı bir sebebi varsa ona göre verebilirsiniz. "İstiyorum, lazım" vs derse vermeyin.
Ö ÖzelToprak Femtopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 7 2 Ekim 2020 #9 Bence çok gerekmedikçe ve güvenmezsen verme.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 2 Ekim 2020 #10 Kırılıp kırılmadığına bakıcaktım dedi az önce. böyle bir şey mümkün mü?