Cihazdaki virüsler nasıl bulunur?

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, son günlerde hesaplarımda benden habersiz harcamalar oluyor. Steam hesabımda 5600 kadar Steam puanı vardı, haberim yokken hediye gönderilmiş.
Bilgisayarda Kaspersky ve Malwarebytes ile taradım bir şey çıkmadı. Telefonumda da her yerden her şekilde taradım bir şey çıkmadı?

O zaman cihazlarda virüs yok sizin hesaba başkasının erişimi var. Şifrelerinizi değiştirin koruma sistemi ekleyin.

Hepsinde var zaten koruma vb Supercell ID hesabım direkt çalındı. Google üzerinden giriş yapılmış görünmüyor ancak mail kutumdaki kodu girip Supercell ID'yi çalmışlar.

Malwarebytes indirip kontrol eder misiniz?
Yüklü zaten oradan da tarama yaptım.

Malwarebytes indirip kontrol eder misiniz?
Yüklü zaten oradan da tarama yaptım.

Eğer virüs olduğu düşünüyorsanız format atın.

USB yanımda olmadığı için direkt Windows'tan atıyorum fakat bu Supercell ID çalınma olayından sonra USB'den 2 kere atmıştım. Bu puan olayından sonra da bilgisayardaki tüm her şeyden çıkış yaptım, telefondan şifreleri değiştirdim ve şu an sistemin kurtarma seçenekleri kısmından format atıyorum.

USB yanımda olmadığı için direkt Windows'tan atıyorum fakat bu Supercell ID çalınma olayından sonra USB'den 2 kere atmıştım. Bu puan olayından sonra da bilgisayardaki tüm her şeyden çıkış yaptım, telefondan şifreleri değiştirdim ve şu an sistemin kurtarma seçenekleri kısmından format atıyorum.

Bu virüsü tam temizlemez bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı