B Bülent123 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:57 #1 Herkese merhaba. SuperSU üzerinden baktım ve root gözüküyor ve nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba. SuperSU üzerinden baktım ve root gözüküyor ve nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.444 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:02 #2 Bülent123 dedi: Herkese merhaba. SuperSU üzerinden baktım ve root gözüküyor ve nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz nedir? Yurtdışı cihazı mı?
Bülent123 dedi: Herkese merhaba. SuperSU üzerinden baktım ve root gözüküyor ve nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Telefonunuz nedir? Yurtdışı cihazı mı?
B Bülent123 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:07 #3 815867 dedi: Telefonunuz nedir? Yurt dışı cihazı mı? Genişletmek için tıkla... Telfonum Samsung Note10. Diğer soruyu maalesef bilmiyorum telefonu babamdan aldım o nereden aldı bilmiyorum ama ihtimali var.
815867 dedi: Telefonunuz nedir? Yurt dışı cihazı mı? Genişletmek için tıkla... Telfonum Samsung Note10. Diğer soruyu maalesef bilmiyorum telefonu babamdan aldım o nereden aldı bilmiyorum ama ihtimali var.
815867 Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 4.444 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:11 #4 Bülent123 dedi: Telfonum Samsung Note10. Diğer soruyu maalesef bilmiyorum telefonu babamdan aldım o nereden aldı bilmiyorum ama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme almış mı cihaz?
Bülent123 dedi: Telfonum Samsung Note10. Diğer soruyu maalesef bilmiyorum telefonu babamdan aldım o nereden aldı bilmiyorum ama ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Güncelleme almış mı cihaz?