B Bülent123 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 22:57 #1 Herkese merhaba. SuperSU üzerinden baktım ve root gözüküyor ve nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese merhaba. SuperSU üzerinden baktım ve root gözüküyor ve nasıl kapatabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm 815867 Dün 16:38 Bülent123 dedi: Android 11 Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihaz o zaman. Hiçbir şey yapmayın. Telefonu sıfırlarsanız bile IMEI uçar.
Bülent123 dedi: Android 11 Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihaz o zaman. Hiçbir şey yapmayın. Telefonu sıfırlarsanız bile IMEI uçar.
KS KS B Bülent123 Decapat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:31 #11 815867 dedi: Root'lu cihazlarda Magisk ile yapılabiliyor ama siz yapamazsınız çünkü portlu cihaz. En ufak ellemenizde IMEI uçar gider. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim Artı 0 Eksi
815867 dedi: Root'lu cihazlarda Magisk ile yapılabiliyor ama siz yapamazsınız çünkü portlu cihaz. En ufak ellemenizde IMEI uçar gider. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim