Çözüldü Cihazımı Bul uygulamasından veriler silinirse tablet kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
19
Merhaba, tabletin sifresini unuttuk, sifirlamak istiyorum, Samsung Cihazımı Bul uygulamasindan verileri silersem sorun olur mu? Eski Google hesabına girerek kullanmaya devam edebilir miyim yoksa kilitlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Veriler sıfırlanır ve tablet fabrika ayarlarına döner. Tablet açıldığında da (yüksek ihtimal) tablette sıfırlamadan önce kayıtlı olan Google hesabına giriş yapmanı ister. Girersen kullanırsın. Giremezsen "FRP Bypass" yapman gerekir.
Veriler sıfırlanır ve tablet fabrika ayarlarına döner. Tablet açıldığında da (yüksek ihtimal) tablette sıfırlamadan önce kayıtlı olan Google hesabına giriş yapmanı ister. Girersen kullanırsın. Giremezsen "FRP Bypass" yapman gerekir.

Çözüm
Tamam sen denersin açarlarsa bana da söylersin.

"Satıcılar" çoğul bir kelime. Samsung ürün satışı yapmıyor mu?

Ne alaka satıcılar çoğulmuş, Samsung ürün satışı yapıyormuş vs. ? Benim bahsettiğim teknik servis kısmı olan müşteri hizmetleri olduğu açıkken sen ürün satıcısı olarak algıladın şimdi R yapıyorsun. Ayrıca senin mantığına göre satıcı olan Samsung yetkili-teknik servis işini kapatsın sana göre. Nasıl yapacak değil mi? Samsung cihazlarda yüklü gelen Samsung tutor uygulamasını araştır sana tavsiyem.

Ne alaka satıcılar çoğulmuş, Samsung ürün satışı yapıyormuş vs. ? Benim bahsettiğim teknik servis kısmı olan müşteri hizmetleri olduğu açıkken sen ürün satıcısı olarak algıladın şimdi R yapıyorsun. Ayrıca senin mantığına göre satıcı olan Samsung yetkili-teknik servis işini kapatsın sana göre. Nasıl yapacak değil mi? Samsung cihazlarda yüklü gelen Samsung tutor uygulamasını araştır sana tavsiyem.
Arkadaşım. Ekran kilidi unutulmuş bir cihaza Samsung Tutor ile nasıl destek olacaklar diyorum ben?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı