Cihazın Google hesabından bağlantısını kesme

headyy

Megapat
Merhaba, benim Gmail'im kısa süre önce çalındı. Ve telefonumu sıfırlayabiliyor. Aynı zamanda galerimde olup olmayan tüm fotoğraflarıma da erişebiliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Hard reset kesin çözüm mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Fotoğraflar uygulamasından yedeklenen fotoğrafları silin. Çalan kişinin bunlara erişimi olması iyi olmayabilir. Hesabı kaldırmak için şu yolu izleyebilirsin;
Ayarlar > Hesaplar > Google > "Hesap İsmi" > Seçenekler > Hesabı Kaldır.
Seçenekler bölümü genelde sağ üstte 3 noktada olur. Telefondan telefona değişiklik gösterebilir.

Sonradan aklıma geldi de size bir şey daha önereyim. Eğer hesaba erişiminiz var ise girin. Çalan kişi şifreyi değiştirmişse telefon numarası veya yedek e-posta adresi ile şifreyi değiştirmeyi deneyin. Hesaba girdikten sonra buraya tıklayın. Bu bölümde aşağıda "Cihaz Etkinliği ve Güvenlik Etkinlikleri" adlı bölümde bulunan "Son Kullandığınız Cihazlar" bölümüne girin. Burada çalan kişinin cihazıda görünecektir. Oradaki yabancı olan tüm cihazları üzerine tıklayıp "Kaldır" diyerek kaldırabilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra şifrenizi değiştirin. Bunlara ek olarak güvenliğinizi arttırmak için buraya tekrar dönün. "Google'da Oturum Açma" başlığı altından 2 Adımlı Doğrulama, Kurtarma E-Postası, Kurtarma Telefon Numarası adımlarını bilgilerinizle doldurun. Bu sayede hesabı sıkı bir şekilde koruma altına alırsınız ve çalınma gibi sorunları tekrar yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Hesabıma hiçbir şekilde erişimim yok. Aynı zamanda gmail telefonda kayıtlı değil ama yine de yönetebiliyor.
NE yapabilirim?

Hesabıma hiçbir şekilde erişimim yok. Aynı zamanda gmail telefonda kayıtlı değil ama yine de yönetebiliyor.

NE yapabilirim?
Hesaplar bölümünde görünmüyorsa birde Google uygulamalarından bakmayı deneyin. Gmail uygulamasına girip solda açılan pencerede hangi hesap var? Eğer birden çok hesap kullanıyorsanız hesap adının yanındaki ok işareti ile orada olup olmadığını kontrol edin. Eğer bunlara rağmen hesap görünmüyorsa bu konu o hesapla ilgili bir şey değildir. Telefonda olmayan bir hesap nasıl bir şeyler yapabilsin?

Bakın şöyle anlatayım ben size. Bir cihazdan gmaile giriş yaptıktan sonra gecmisden bir yerden önceden giriş yapılmış cihazlar gözüküyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?

Bakın şöyle anlatayım ben size. Bir cihazdan gmaile giriş yaptıktan sonra gecmisden bir yerden önceden giriş yapılmış cihazlar gözüküyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Aşağıdakini uygulayabilirsiniz.

Işte erisimim yok
Söyledikleriniz mi uyuşmuyor yoksa sorun bende mi?
Cihazlar gözüktü söylediniz ve nasıl onları engelleyebileceğinizi belirttim. Eğer hiç girmemelerini istiyorsanız ilk mesajımda söylediğim güvenlik önlemlerini alın.
Eğer hâlâ istediğiniz cevaba ulaşamadıysanız mümkünse düzgün bir Türkçe ile net cümleler kurarak anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…