Çağhan Deniz Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 Geçenlerde bir cihazı tuğla haline getirmiştim ve SP Flash Tool ile işletim sistemi yazdım ama cihazın seri numarası ve IMEI'si sıfırlanmıştı. IMEI'i hallettim ama seri numarasını nasıl yazdırabilirim?
Geçenlerde bir cihazı tuğla haline getirmiştim ve SP Flash Tool ile işletim sistemi yazdım ama cihazın seri numarası ve IMEI'si sıfırlanmıştı. IMEI'i hallettim ama seri numarasını nasıl yazdırabilirim?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2024 #2 Seri numarası sorun etmez, sorunsuzca kullanabilirsin cihazı.
Çağhan Deniz Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #3 Kullanıcı311 dedi: Seri numarası sorun etmez, sorunsuzca kullanabilirsin cihazı. Genişletmek için tıkla... Ama ben seri numarası yazdırmak istiyorum
Kullanıcı311 dedi: Seri numarası sorun etmez, sorunsuzca kullanabilirsin cihazı. Genişletmek için tıkla... Ama ben seri numarası yazdırmak istiyorum