Çıkan laptop klavye tuşu yapıştırılır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Tuşu yerine taktığımda tuşun bana yakın tarafında basınca tekrar çıkıyor.

1639310123415.jpeg

Ortadaki yüksek kısmın üstüne biraz yapıştırıcı damlatıp tuşu yerine taksam sıkıntı olur mu?
Pis görüntüden rahatsız olan varsa şimdiden özür dilerim.
Soran olacak olursa, evet klavye kumaş. Önceden kadifeydi. Kadife aşınınca soydum. Şu an altından çıkan keten kumaş var. Hissiyatı çok güzel.

Sanırım bahsettiğiniz şekilde yapıştırırsanız olur. Ama çok az damlatın ya da bir şeye damlatıp üzerinde sürün, sıvı aşağı doğru kayarsa bir daha basmayabilir.

Ekran görüntüsü 2021-12-12 150833.png

Kırmızı yuvarlaklarla aldığım yerler harfin olduğu parçaya geçiyor menteşe gibi hareket ediyor siz ortadaki silikona tuşu yapıştırırsanız zamanla zarar görür bunları oturtabilirseniz tuşu bu şekilde takmanız daha iyidir.

Benim eski laptopun klavyesinde makasa benzer tuş ayakları da vardı, sizin attığınız fotoğrafta da köşelerde o ayakların takılması için olan yerler gözüküyor. Yapıştırıcı bir nebze çözüm olacaktır, fakat bende de tuş çıkmıştı ve o ayaklar olmadığı için iyi bir basma deneyimi sunmuyordu.

Bahsettiğim makas benzeri ayaklar şu şekildeydi:
keyboard-scissor.jpg

Benim eski laptopun klavyesinde makasa benzer tuş ayakları da vardı, sizin attığınız fotoğrafta da köşelerde o ayakların takılması için olan yerler gözüküyor. Yapıştırıcı bir nebze çözüm olacaktır, fakat bende de tuş çıkmıştı ve o ayaklar olmadığı için iyi bir basma deneyimi sunmuyordu.

Bahsettiğim makas benzeri ayaklar şu şekildeydi:
Eki Görüntüle 1240033
Hayır böyle bir ayak yok.
Edit: varmış sanırım dikkatli bakınca gördüm.
Eki Görüntüle 1240030
Kırmızı yuvarlaklarla aldığım yerler harfin olduğu parçaya geçiyor menteşe gibi hareket ediyor siz ortadaki silikona tuşu yapıştırırsanız zamanla zarar görür bunları oturtabilirseniz tuşu bu şekilde takmanız daha iyidir.
Sanırım o alttaki çıkıntılara geçen parça kırılmış. Çünkü alt tarafa bastığımda tuş yerinden çıkıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı