ArdaE Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 31 18 Eylül 2020 #1 Yakın zamanda klavyemi modlamayı düşünüyorum. Çıkarılabilir kablo ekleyeceğim fakat fotoğraftaki gibi bir Türkiye'de nereden bulabilirim? Dosya Ekleri images (12).jpeg 37 KB · Görüntüleme: 43
Yakın zamanda klavyemi modlamayı düşünüyorum. Çıkarılabilir kablo ekleyeceğim fakat fotoğraftaki gibi bir Türkiye'de nereden bulabilirim?
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 18 Eylül 2020 #2 Böyle hazır bir kablo almak yerine, normal Type-C kablosunu da fön makinesi yardımıyla sarmal hâle getirebilirsiniz. ( O kablonun, normal Type-C'den farklı bir özelliği var mı bilmiyorum. ) Ayrıca böyle bir şey yaparsanız, Sosyal'de rehber hazırlar mısınız? Güzel ve rağbet görecek bir içerik olacağını düşünüyorum Son düzenleme: 18 Eylül 2020
Böyle hazır bir kablo almak yerine, normal Type-C kablosunu da fön makinesi yardımıyla sarmal hâle getirebilirsiniz. ( O kablonun, normal Type-C'den farklı bir özelliği var mı bilmiyorum. ) Ayrıca böyle bir şey yaparsanız, Sosyal'de rehber hazırlar mısınız? Güzel ve rağbet görecek bir içerik olacağını düşünüyorum
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Eylül 2020 #3 Aliexpress veya r/mechanicalkeyboards'ta belirtilen sitelere bakabilirsiniz. Bazilarinda kedi figurleri filan oluyor, cok tatli durdugu icin almayi bende dusunuyorum.
Aliexpress veya r/mechanicalkeyboards'ta belirtilen sitelere bakabilirsiniz. Bazilarinda kedi figurleri filan oluyor, cok tatli durdugu icin almayi bende dusunuyorum.