Netflix Çıkınca siyah ekran çıkıp kapanıyor

Ewmirk1

Hectopat
Yer
Adana
Herkese selam dostlarım.
Netflix'te diziyi izledikten sonra siteden çıkarken anlık bir siyah ekran geliyor yaklaşık 2 sn. ekranda durup geri gidiyor. Site kaynaklı bir sorun olduğunu düşünerek uygulamasını indirdim bilgisayara. Ancak uygulamada da aynı sorunu yaşadım. Donanımsal bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü bu sorunu bir tek Netflix'te yaşıyorum. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizi film uygulamaları çalmayı önlemek için başka bir uygulamaya geçtiğiniz anda siyah yapıyor ekranı bunu ekran görüntüsü aldığınızda ya da Alt Tab yaptığınız zaman görebilirsiniz(telefondaki bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyor uyarısı gibi) ondan kaynaklı büyük bir ihtimalle. Sorun etmeyin.

Dizi film uygulamaları çalmayı önlemek için başka bir uygulamaya geçtiğiniz anda siyah yapıyor ekranı bunu ekran görüntüsü aldığınızda ya da Alt Tab yaptığınız zaman görebilirsiniz(telefondaki bu uygulama ekran kaydı almaya izin vermiyor uyarısı gibi) ondan kaynaklı büyük bir ihtimalle. Sorun etmeyin.
Dediğiniz anda gerçekleşmiyor hocam. Öyle olsa sıkıntı değil işte. Uygulamasını yada sitesini kapattığımda siyah ekran oluyor bir anda 2 saniyeliğine sonra geri geliyor ekran. Kapatırken çalmalık bir durum söz konusu değil ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı