1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #1 Çok tuhaf cidden. Böyle resmi ve ciddi ortamda bile çıkışa gel diyoruz. Sanki okul kavgası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok tuhaf cidden. Böyle resmi ve ciddi ortamda bile çıkışa gel diyoruz. Sanki okul kavgası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.420 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #2 İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 21 Nisan 2021 #3 Ülkede herkes gergin.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Nisan 2021 #4 Okulda nasibini alamamış galiba.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Nisan 2021 #5 Berkay058 dedi: İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma. Genişletmek için tıkla... Sen Boeing'i savundun!
Berkay058 dedi: İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma. Genişletmek için tıkla... Sen Boeing'i savundun!
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 21 Nisan 2021 #6 166770 dedi: Çok tuhaf cidden. Böyle resmi ve ciddi ortamda bile çıkışa gel diyoruz. Sanki okul kavgası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sen bana nasıl öyle dersin(!) Berkay058 dedi: İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma. Genişletmek için tıkla... Biz medeni değiliz(!) Çıkışçı Pilotlar Birliği sizi dava edecektir(!) Bilginize sunarız...
166770 dedi: Çok tuhaf cidden. Böyle resmi ve ciddi ortamda bile çıkışa gel diyoruz. Sanki okul kavgası. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sen bana nasıl öyle dersin(!) Berkay058 dedi: İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma. Genişletmek için tıkla... Biz medeni değiliz(!) Çıkışçı Pilotlar Birliği sizi dava edecektir(!) Bilginize sunarız...
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #7 Berkay058 dedi: İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma. Genişletmek için tıkla... Havaalanın sadece personellerin girdiği kısmın çıkış tarafında sıradan bir gün
Berkay058 dedi: İki pilot arasındaki son derece medeni bir konuşma. Genişletmek için tıkla... Havaalanın sadece personellerin girdiği kısmın çıkış tarafında sıradan bir gün
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 21 Nisan 2021 #8 Is That A SKYLINE dedi: Sen Boeing'i savundun! Genişletmek için tıkla... -Sen Boeing'i savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Çıkar göster. Açalım kara kutuyu görelim Airbus oğlanı.
Is That A SKYLINE dedi: Sen Boeing'i savundun! Genişletmek için tıkla... -Sen Boeing'i savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Çıkar göster. Açalım kara kutuyu görelim Airbus oğlanı.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 21 Nisan 2021 #9 Uçak seyahatinde bari tartışmayın bari ya.
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 21 Nisan 2021 #10 Birisi42 dedi: -Sen Boeing'i savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Çıkar göster. Açalım kara kutuyu görelim Airbus oğlanı. Genişletmek için tıkla... Airbus: Ahhaaa.
Birisi42 dedi: -Sen Boeing'i savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Savunmadım. -Savundun. -Çıkar göster. Açalım kara kutuyu görelim Airbus oğlanı. Genişletmek için tıkla... Airbus: Ahhaaa.