Ratitan Femtopat Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Dershanede ve okulda deneme olduğumda Max 60 neti gördüm TYT'de fakat çıkmış yılları cözdüğüm zaman 70 nete ulaştım. Bunun sebebi ne olabilir?
Dershanede ve okulda deneme olduğumda Max 60 neti gördüm TYT'de fakat çıkmış yılları cözdüğüm zaman 70 nete ulaştım. Bunun sebebi ne olabilir?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 16 Mayıs 2025 #2 Bazı denemeler gercek sinavlardan bir tık daha zor olabiliyor. Sizde de öyle olmuş olabilir.
ertu38 Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #3 Ratitan dedi: Dershanede ve okulda deneme olduğumda Max 60 neti gördüm TYT'de fakat çıkmış yılları cözdüğüm zaman 70 nete ulaştım. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Zaten piyasadaki sorular çıkmışlara göre yazılıyor. Birçok denemede çıkmışa benzer sorular vs. soruluyor böylece deneme çöze çöze sınavda çıkmış tüm soruları çözüyorsun aslında mantıken.
Ratitan dedi: Dershanede ve okulda deneme olduğumda Max 60 neti gördüm TYT'de fakat çıkmış yılları cözdüğüm zaman 70 nete ulaştım. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Zaten piyasadaki sorular çıkmışlara göre yazılıyor. Birçok denemede çıkmışa benzer sorular vs. soruluyor böylece deneme çöze çöze sınavda çıkmış tüm soruları çözüyorsun aslında mantıken.
N1cht Hectopat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.876 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #4 Ratitan dedi: Dershanede ve okulda deneme olduğumda Max 60 neti gördüm TYT'de fakat çıkmış yılları cözdüğüm zaman 70 nete ulaştım. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O anki ruh haliniz bile bu durumu etkiler, dalgalanmalar normal.
Ratitan dedi: Dershanede ve okulda deneme olduğumda Max 60 neti gördüm TYT'de fakat çıkmış yılları cözdüğüm zaman 70 nete ulaştım. Bunun sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... O anki ruh haliniz bile bu durumu etkiler, dalgalanmalar normal.
M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 16 Mayıs 2025 #5 cart curt yayınları denemesinde düzgün yapamazken tyt de 3k yapmıştım normal
esq Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.175 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #6 Öğrenciler genelde en yüksek netini YKS'de yapar. Soru açık ve nettir. Piyasadaki sorulardan daha kolay sorabiliyorlar. Mesela MSÜ.
Öğrenciler genelde en yüksek netini YKS'de yapar. Soru açık ve nettir. Piyasadaki sorulardan daha kolay sorabiliyorlar. Mesela MSÜ.