Çıkmış sorularda net artışı olması normal mi?

forcios1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba normalde kurs da 40'dan fazla TYT denemesine girdim. Normalde 35-38 arası gelen net ÖSYM geçmiş sınavlarını örneğin 2021-2023 vs çözdüğümde bu netler 47-48 gibi gelmeye başladı sızce Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba normalde kurs da 40'dan fazla TYT denemesine girdim. Normalde 35-38 arası gelen net ÖSYM geçmiş sınavlarını örneğin 2021-2023 vs çözdüğümde bu netler 47-48 gibi gelmeye başladı sızce Sebebi nedir?
Bazı yayınlar denemelerini gereksiz zorlukta yapıyor o denemelere göre çıkan sorular kolay gelmiştir ya da artık tyt yi daha iyi yapabiliyorsundur

Kursta çözdüğün ve evde kendin çözdüğün denemelerin fark etmesi normal. Ben evde veya kütüphanede 90-95 yaparken dershanemde girdiğimde 80-85 civarı yapıyorum mesela. Ya da ÖSYM tarzı sorular sana daha kolay gelmiştir falan bir sürü etken olabilir.

Denemeyi çözerken sadece deneme kafasında ama ÖSYM çıkmışlarını çözerken gerçek sınav psikolojisine girerek çözüyorsanız olabilir.

Merhaba normalde kurs da 40'dan fazla TYT denemesine girdim. Normalde 35-38 arası gelen net ÖSYM geçmiş sınavlarını örneğin 2021-2023 vs çözdüğümde bu netler 47-48 gibi gelmeye başladı sızce sebebi nedir?

Denemeler zor sorar sınavda kolay - orta - zor şeklinde ilerler denemeler bedava net vermez sınavda verilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı