Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.910 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Temmuz 2023 #11 ynsyns0 dedi: Money club nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi tam içerik bilmiyorum netten aratırsanız daha iyi anlarsınız.
ynsyns0 dedi: Money club nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi tam içerik bilmiyorum netten aratırsanız daha iyi anlarsınız.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #12 Kaan Öner dedi: Hocam vallahi tam içerik bilmiyorum netten aratırsanız daha iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... yani nasıl kazandınız ben uygulamadan aldım money üyesiyim ama hiç bana geri ödeme vs gelmiyor
Kaan Öner dedi: Hocam vallahi tam içerik bilmiyorum netten aratırsanız daha iyi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... yani nasıl kazandınız ben uygulamadan aldım money üyesiyim ama hiç bana geri ödeme vs gelmiyor
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.910 Çözümler 6 Yer Pendik 28 Temmuz 2023 #13 ynsyns0 dedi: Yani nasıl kazandınız ben uygulamadan aldım money üyesiyim ama hiç bana geri ödeme vs gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne geri ödemesi hocam 2 al 1 öde aynı üründen 2 tane alıyorsun 1 tane ödüyorsun geri ödeme yok.
ynsyns0 dedi: Yani nasıl kazandınız ben uygulamadan aldım money üyesiyim ama hiç bana geri ödeme vs gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ne geri ödemesi hocam 2 al 1 öde aynı üründen 2 tane alıyorsun 1 tane ödüyorsun geri ödeme yok.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #14 Devam ediyor mu?
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.910 Çözümler 6 Yer Pendik 29 Temmuz 2023 #15 RHEZNOW dedi: Devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Ediyorda güzel çikolatalar bitmiş ben sipariş verdim 2 tane ürün eksik geldi iade yaptılar diğerleri teslim edildi neyse ki eksik gelenler çok önemli değildi
RHEZNOW dedi: Devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Ediyorda güzel çikolatalar bitmiş ben sipariş verdim 2 tane ürün eksik geldi iade yaptılar diğerleri teslim edildi neyse ki eksik gelenler çok önemli değildi
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.367 Çözümler 32 29 Temmuz 2023 #16 293735 dedi: 2 Kare cikolataya 18.5 yazmışlar markette 1 tanesi 10TL değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Nerde var hocam tam olaraktan o fiyata söyleyin bizde alalım.
293735 dedi: 2 Kare cikolataya 18.5 yazmışlar markette 1 tanesi 10TL değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... Nerde var hocam tam olaraktan o fiyata söyleyin bizde alalım.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #17 Sepete 2 tane ekledim fiyat düşmedi hala nasıl yapmam gerekiyor? @Kaan Öner bakabilir misiniz hocam? Son düzenleme: 29 Temmuz 2023
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.910 Çözümler 6 Yer Pendik 29 Temmuz 2023 #18 RHEZNOW dedi: Sepete 2 tane ekledim fiyat düşmedi hala nasıl yapmam gerekiyor? @Kaan Öner bakabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Min sepet tutarını geçin en sonra ödeme kısmında düşüyor hocam.
RHEZNOW dedi: Sepete 2 tane ekledim fiyat düşmedi hala nasıl yapmam gerekiyor? @Kaan Öner bakabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Min sepet tutarını geçin en sonra ödeme kısmında düşüyor hocam.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.570 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #19 Kaan Öner dedi: Min sepet tutarını geçin en sonra ödeme kısmında düşüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ne kadar minimum sepet tutarı bulamadım? 320 TL'lik sepet yaptım hala düşmedi. Hesap açmam gerekiyormuş oldu şimdi. Son düzenleme: 29 Temmuz 2023
Kaan Öner dedi: Min sepet tutarını geçin en sonra ödeme kısmında düşüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ne kadar minimum sepet tutarı bulamadım? 320 TL'lik sepet yaptım hala düşmedi. Hesap açmam gerekiyormuş oldu şimdi.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.910 Çözümler 6 Yer Pendik 29 Temmuz 2023 #20 RHEZNOW dedi: Ne kadar minimum sepet tutarı bulamadım? 320 TL'lik sepet yaptım hala düşmedi. Hesap açmam gerekiyormuş oldu şimdi. Genişletmek için tıkla... Hesap açmadınızmı hocam
RHEZNOW dedi: Ne kadar minimum sepet tutarı bulamadım? 320 TL'lik sepet yaptım hala düşmedi. Hesap açmam gerekiyormuş oldu şimdi. Genişletmek için tıkla... Hesap açmadınızmı hocam