Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #11 emirqwza189 dedi: Karam'ın tadı sizce nasıl? Acı mı yoksa iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence çok şekerli ve tatlı.
emirqwza189 dedi: Karam'ın tadı sizce nasıl? Acı mı yoksa iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bence çok şekerli ve tatlı.
8 843552 Picopat Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 379 25 Ekim 2024 #12 En sevdiğim çikolatalar arasında. 1. intense. 2. karam. 3. sarelle bitter. Şu an beyaz çikolataya alışmaya çalışıyorum ama tercihim değil.
En sevdiğim çikolatalar arasında. 1. intense. 2. karam. 3. sarelle bitter. Şu an beyaz çikolataya alışmaya çalışıyorum ama tercihim değil.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #13 emirqwza189 dedi: Karam'ın tadı sizce nasıl? Acı mı yoksa iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok ağır bir çikolata. İlk ısırıktan 2 saniye sonra ağzınız resmen çöle dönüyor yapış yapış çikolata oluyor. Kötü.
emirqwza189 dedi: Karam'ın tadı sizce nasıl? Acı mı yoksa iyi mi? Genişletmek için tıkla... Çok ağır bir çikolata. İlk ısırıktan 2 saniye sonra ağzınız resmen çöle dönüyor yapış yapış çikolata oluyor. Kötü.
E emirqwza189 Picopat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #14 yusuf10133 dedi: Tadı yoğun ve iyi. En garibide alıp 1 tane denemek yerine sorarak öğrenmeye çalışmak. (Çikolata alerjisi varsa özür) Genişletmek için tıkla... Arkadaş çok kötü diyor ben iyi diyorum damak zevkin kötü dedi bende lafı çakmak icin açmıştım konuyu.
yusuf10133 dedi: Tadı yoğun ve iyi. En garibide alıp 1 tane denemek yerine sorarak öğrenmeye çalışmak. (Çikolata alerjisi varsa özür) Genişletmek için tıkla... Arkadaş çok kötü diyor ben iyi diyorum damak zevkin kötü dedi bende lafı çakmak icin açmıştım konuyu.
Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #15 emirqwza189 dedi: Arkadaş çok kötü diyor ben iyi diyorum damak zevkin kötü dedi bende lafı çakmak için açmıştım konuyu. Genişletmek için tıkla... Damak zevki herkesde farklıdır. İsteyen sever isteyen sevmez.
emirqwza189 dedi: Arkadaş çok kötü diyor ben iyi diyorum damak zevkin kötü dedi bende lafı çakmak için açmıştım konuyu. Genişletmek için tıkla... Damak zevki herkesde farklıdır. İsteyen sever isteyen sevmez.