erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 19 Eylül 2023 #1 Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim?
Vagner Love Femtopat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #2 erkekavcisii dedi: Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çikolata yememen daha iyi.
erkekavcisii dedi: Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çikolata yememen daha iyi.
isa erol Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #3 Bir şey olmaz ye. erkekavcisii dedi: Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla...
Bir şey olmaz ye. erkekavcisii dedi: Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla...
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 636 Yer Madrid 19 Eylül 2023 #4 erkekavcisii dedi: Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ye bence.
erkekavcisii dedi: Selam, çikolata yiyemiyorum. İçimde korku var yeme hastalanırsın diye, ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ye bence.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #5 Ne güzel işte.
E emirmertbaserr Decipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 2.140 Çözümler 9 Yer Amsterdam 19 Eylül 2023 #6 Hocam çikolata içerisinde bulunan yüksek şeker ve katkı maddesinden uzak durmanız sizin için iyi bir şey aslında. Yine de siz bilirsiniz.
Hocam çikolata içerisinde bulunan yüksek şeker ve katkı maddesinden uzak durmanız sizin için iyi bir şey aslında. Yine de siz bilirsiniz.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #7 Kardeşim o kadar değil be. Tamam zaralı da çikolatada ye yani. Canın çektiyse ye bu kadar.