Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 28 Mayıs 2021 #1 S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat'ın en bilinen modlarından Gunslinger Mod için yamayı uyarladım. Normalde bu mod ile çalışmayan yama artık çalışıyor. Yamayı indirmek için: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat Gunslinger Mod Türkçe Yama Uyarlaması
S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat'ın en bilinen modlarından Gunslinger Mod için yamayı uyarladım. Normalde bu mod ile çalışmayan yama artık çalışıyor. Yamayı indirmek için: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat Gunslinger Mod Türkçe Yama Uyarlaması
4 450155 Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 382 28 Mayıs 2021 #2 Hayır bir dosyayı silersek diğer Türkçe yama çalışıyordu ben yaptığımı hatırlıyorum net. FX uzantılı dosya sanırım.
Hayır bir dosyayı silersek diğer Türkçe yama çalışıyordu ben yaptığımı hatırlıyorum net. FX uzantılı dosya sanırım.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 28 Mayıs 2021 #3 450155 dedi: Hayır bir dosyayı silersek diğer Türkçe yama çalışıyordu ben yaptığımı hatırlıyorum net. FX uzantılı dosya sanırım. Genişletmek için tıkla... Hem oyunun hem de modun dosyaları arasında .fx uzantılı bir dosya yok. Oyunun dosyasını düzenleyerek çalışır hale getirdim.
450155 dedi: Hayır bir dosyayı silersek diğer Türkçe yama çalışıyordu ben yaptığımı hatırlıyorum net. FX uzantılı dosya sanırım. Genişletmek için tıkla... Hem oyunun hem de modun dosyaları arasında .fx uzantılı bir dosya yok. Oyunun dosyasını düzenleyerek çalışır hale getirdim.
4 450155 Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 382 28 Mayıs 2021 #4 Ctvxn dedi: Hem oyunun hem de modun dosyaları arasında .FX uzantılı bir dosya yok. Oyunun dosyasını düzenleyerek çalışır hale getirdim. Genişletmek için tıkla... Fsgame.lts dosyası sanırım oyun dosyalarına müdahale etmeden Türkçe yama çalıştırdığımı net hatırlıyorum.
Ctvxn dedi: Hem oyunun hem de modun dosyaları arasında .FX uzantılı bir dosya yok. Oyunun dosyasını düzenleyerek çalışır hale getirdim. Genişletmek için tıkla... Fsgame.lts dosyası sanırım oyun dosyalarına müdahale etmeden Türkçe yama çalıştırdığımı net hatırlıyorum.
G guneyozcan Hectopat Katılım 22 Haziran 2019 Mesajlar 3 26 Eylül 2021 #5 dostum link ölü. tekrar paylaşabilir misiN? Ctvxn dedi: S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat'ın en bilinen modlarından Gunslinger Mod için yamayı uyarladım. Normalde bu mod ile çalışmayan yama artık çalışıyor. Yamayı indirmek için: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat Gunslinger Mod Türkçe Yama Uyarlaması Genişletmek için tıkla... Dostum link ölü. Tekrar paylaşabilir misin? Son düzenleme: 27 Eylül 2021
dostum link ölü. tekrar paylaşabilir misiN? Ctvxn dedi: S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat'ın en bilinen modlarından Gunslinger Mod için yamayı uyarladım. Normalde bu mod ile çalışmayan yama artık çalışıyor. Yamayı indirmek için: S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat Gunslinger Mod Türkçe Yama Uyarlaması Genişletmek için tıkla... Dostum link ölü. Tekrar paylaşabilir misin?
Chikrein Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 339 Daha fazla Sistem Özellikleri İ3 12100F RX 6650 XT Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2022 #6 Linki yenilemen mümkünmü
Space_exe Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 112 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #7 450155 dedi: Fsgame.lts dosyası sanırım oyun dosyalarına müdahale etmeden Türkçe yama çalıştırdığımı net hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi videodan yada ne şekilde yaptığını açıklayabilir misin? 450155 dedi: Fsgame.lts dosyası sanırım oyun dosyalarına müdahale etmeden Türkçe yama çalıştırdığımı net hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... evet hocam biraz bakındım buldum; $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\ dizesini, $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ yapmamız gerekiyormuş, bende oldu. Son düzenleme: 17 Temmuz 2025
450155 dedi: Fsgame.lts dosyası sanırım oyun dosyalarına müdahale etmeden Türkçe yama çalıştırdığımı net hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi videodan yada ne şekilde yaptığını açıklayabilir misin? 450155 dedi: Fsgame.lts dosyası sanırım oyun dosyalarına müdahale etmeden Türkçe yama çalıştırdığımı net hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... evet hocam biraz bakındım buldum; $game_data$ = false| true| $fs_root$| gamedata\ dizesini, $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ yapmamız gerekiyormuş, bende oldu.