Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2017 #11 İki türlüde yerim ben.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.546 Makaleler 3 Çözümler 129 19 Ağustos 2017 #12 SideWinder dedi: Toz şeker ile yerseniz şeker hastaı olursunuz. Pudra şekeri ona göre daha hafif. Genişletmek için tıkla... 4 yaşından itibaren toz şekeri herşey ile yiyordum çilek, çay vs şu an 21 yaşındayım hala şeker hastası değilim.
SideWinder dedi: Toz şeker ile yerseniz şeker hastaı olursunuz. Pudra şekeri ona göre daha hafif. Genişletmek için tıkla... 4 yaşından itibaren toz şekeri herşey ile yiyordum çilek, çay vs şu an 21 yaşındayım hala şeker hastası değilim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 19 Ağustos 2017 #13 Toz şeker ile değil de pudra şekeri ile yemeyi tercih ediyorum.
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #14 Sade yerim ben. İçindeki şeker yetiyor bana. Ama tatsız tuzsuz bi şeyse, yemem zaten. Yine de denk gelirsem krem şanti ile yerim. Çok hoş oluyor...
Sade yerim ben. İçindeki şeker yetiyor bana. Ama tatsız tuzsuz bi şeyse, yemem zaten. Yine de denk gelirsem krem şanti ile yerim. Çok hoş oluyor...
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 27 Ağustos 2017 #15 Sizin de karnınız acıktı galiba [emoji23][emoji23] Ne oluyor bu yemek konuları, bir durun artık [emoji23]
Sizin de karnınız acıktı galiba [emoji23][emoji23] Ne oluyor bu yemek konuları, bir durun artık [emoji23]
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #16 acv dedi: Sizin de karnınız acıktı galiba [emoji23][emoji23] Ne oluyor bu yemek konuları, bir durun artık [emoji23] Genişletmek için tıkla... Anlamıyorsun @acv. Sıkılıyorum diyorum...
acv dedi: Sizin de karnınız acıktı galiba [emoji23][emoji23] Ne oluyor bu yemek konuları, bir durun artık [emoji23] Genişletmek için tıkla... Anlamıyorsun @acv. Sıkılıyorum diyorum...
M Mr.Acar Ziyaretçi 5 Eylül 2017 #17 Normal bir şekilde tüketiyorum ancak abimden pudra şekeri ile yemeği gördüm ancak sadesi daha güzel. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2017
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 16 Ekim 2017 #18 Çok şeker yiyerek şeker hastası olmazsınız. Ama şeker hastalarının kontrollü bir şekilde tüketmesi gerekiyor. Normal kişiler içinse son derece sağlıksız bir şeydir şeker. Özellikle kilo alımının sorumlusudur kendileri.
Çok şeker yiyerek şeker hastası olmazsınız. Ama şeker hastalarının kontrollü bir şekilde tüketmesi gerekiyor. Normal kişiler içinse son derece sağlıksız bir şeydir şeker. Özellikle kilo alımının sorumlusudur kendileri.
TunaArslanTR Hectopat Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 365 Makaleler 1 Yer Amasya/Merzifon 16 Ekim 2017 #19 Çileğin iyisini yerseniz zaten şeker ile birlikte yeme gibi bir durum söz konusuna düşmezsiniz, çileğin iyisi bal gibidir zaten.
Çileğin iyisini yerseniz zaten şeker ile birlikte yeme gibi bir durum söz konusuna düşmezsiniz, çileğin iyisi bal gibidir zaten.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 16 Ekim 2017 #20 TunaArslanTR dedi: Çileğin iyisini yerseniz zaten şeker ile birlikte yeme gibi bir durum söz konusuna düşmezsiniz, çileğin iyisi bal gibidir zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum, annemin bahçesindeki doğal çileklerin tadını hiçbir şey tutamaz.
TunaArslanTR dedi: Çileğin iyisini yerseniz zaten şeker ile birlikte yeme gibi bir durum söz konusuna düşmezsiniz, çileğin iyisi bal gibidir zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum, annemin bahçesindeki doğal çileklerin tadını hiçbir şey tutamaz.