Cilt bakım rutini önerisi

mirwn

Hectopat
Arkadaşlar cilt bakımı olarak jel ile yüzümü temizledikten sonra tonik uyguluyorum ve ardından nemlendirici ama nemlendrici yüzümü çok yağlı yapıyor her gün uygulamaya devam etmeli miyim veya önerebileceğiniz yağlı olmayan uygun ve kolay ulaşılabilir bir nemlendirici krem var mı?

Cilt türünüzü ve şu an kullandığınız nemlendiricinin hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz?

Cilt türünüzü ve şu an kullandığınız nemlendiricinin hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz?

Normal sivilcelenmeye müsait demişti doktor nemlendiricide neutrogena besleyici bakım kremi (siz deyince okudum kuru cok kuru ciltler içinmiş)

Normal sivilcelenmeye müsait demişti doktor nemlendiricide neutrogena besleyici bakım kremi (siz deyince okudum kuru cok kuru ciltler içinmiş)
O zaman nemlendiriciniz muhtemelen yağ bazlı. Bence su bazlı ve üzerinde “Komedojenik değildir” ibaresi bulunan bir nemlendiriciye geçmeniz çok daha iyi olur.

İsterseniz bunları inceleyebilirsiniz. Bunlardan başka seçenekler de vardır ama güvenilir yerlerden satın almaya özen gösterin, sahte ürün yollanabiliyor.

Önerileriniz için teşekkürler.
Bu ürün nasıldır peki bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• 51oNAlcfhwL._AC_SX679_.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…