Evet.Yüzünüzü kurutan ürünün hangisi olduğunu söyleyebilir misiniz? La Roche Posay Effaclar mı?
Karmadır galiba. Sabah uyandığımda yağlı oluyor.Cilt türünüz nedir?
Evet.
Karmadır galiba. Sabah uyandığımda yağlı oluyor.
Anladım. Yüzünüzü jel ile temizledikten sonra nemlendirici sürüyor musunuz?
Hayır.Anladım. Yüzünüzü jel ile temizledikten sonra nemlendirici sürüyor musunuz?
Temizleme jeli kullandıktan sonra yüzünüze nemlendirici sürmeniz önemlidir. Bence yeni bir jel denemeden önce nemlendirici kullanmayı denemeniz daha iyi olur. Eğer ona rağmen yüzünüzü jel ile yıkadıktan sonra cildinizde çok fazla bir gerginlik hissiyatı oluyorsa farklı bir temizleyici satın alabilirsiniz.Hayır.
Nemlendirici kullanmayı pek sevmem ama günde sadece bir defa La Roche Posay kullanmaya karar verdim. Böyle yaparsak kurumaz belki. Cildim zaten sonradan yağladığı için nemini geri kazanır. O zamanda sadece su ile yıkarım.Temizleme jeli kullandıktan sonra yüzünüze nemlendirici sürmeniz önemlidir. Bence yeni bir jel denemeden önce nemlendirici kullanmayı denemeniz daha iyi olur. Eğer ona rağmen yüzünüzü jel ile yıkadıktan sonra cildinizde çok fazla bir gerginlik hissiyatı oluyorsa farklı bir temizleyici satın alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.