Cımbızla Alınan Kıl Geri Çıkar mı?

166307

Kilopat
Makaleler
1
Hocam cımbız ile alınan kıl geri çıkar mı?

Kökü ile alınırsa çıkmaz fakat yayılma durumu varsa farklı bir konumdan tekrar çıkar.

Kökü ile alınırsa çıkmaz fakat yayılma durumu varsa farklı bir konumdan tekrar çıkar.

Yanlisiniz var sanirim, zaten cimbizla alinan her kil köküyle beraber gelir (Kil kökü) ama kil mutlaka yeniden cikar.
Sirf cikmamasi icin suradaki aleti aldim, böylece kilin kökünü yakiyor yani bir daha cikmiyor.

Sevgiler

Yanlisiniz var sanirim, zaten cimbizla alinan her kil köküyle beraber gelir (Kil kökü) ama kil mutlaka yeniden cikar.
Yayılmadan kastım da buydu. Genellikle genetik bir sorun oluyor. Yüzden alınan köklü tüyler eğer genetik bir sebepten çıkmıyorsa tekrar çıkmıyor mesela.

Kıl muhabbeti döndüğü için ben de bir soru sorayım o zaman. Jiletle kesilen kıl daha fazla ve gür çıkar şeklinde bir şehir efsanesi var, bunun doğruluğu nedir ?
Benim bildiğim jilet daha fazla çıkarmaz ama gür çıkarır. Hatta ben berberime sordum bunu. Dedim enseyi jiletle alma çok çıkıyo. Alakası yok demişti. Ha jilet ha makine. Katılıyorum kendisine çünkü jiletle de alınsa makineyle de alınsa fark göremedim ben.

Sirf cikmamasi icin suradaki aleti aldim, böylece kilin kökünü yakiyor yani bir daha cikmiyor.

Sevgiler
Hocam o aletin cilde zararı var mı?(Fiyatı gördükten sonra vazgeçtim hocam cevaplamasanızda olur)

Sevgiler
Hocam ona o kadar verilir de Türkiye şartlarında verilmez. 2 .710TL ediyor. Ama siz bildiğim kadarıyla Almanya'da yaşıyordunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…