Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 5 Mart 2024 #1 Şikayet silmek için başvuru yaptım silinir mi? Silinmesini istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.577 Makaleler 1 Çözümler 6 5 Mart 2024 #2 Şikayette bulundunuz, sonra vazgeçip silinmesini istediniz. Şimdi de silinmesi için yaptığınız istekten vazgeçtiniz. Hmm.
Şikayette bulundunuz, sonra vazgeçip silinmesini istediniz. Şimdi de silinmesi için yaptığınız istekten vazgeçtiniz. Hmm.
Enes Kessler Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 519 Çözümler 3 5 Mart 2024 #3 imgenius dedi: Şikayette bulundunuz, sonra vazgeçip silinmesini istediniz. Şimdi de silinmesi için yaptığınız istekten vazgeçtiniz. Hmm. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni başvuru açtım silinmesini istiyorum diye ve silinir mi.
imgenius dedi: Şikayette bulundunuz, sonra vazgeçip silinmesini istediniz. Şimdi de silinmesi için yaptığınız istekten vazgeçtiniz. Hmm. Genişletmek için tıkla... Hayır yeni başvuru açtım silinmesini istiyorum diye ve silinir mi.