B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 2 Ağustos 2021 #31 Bunların ebeveyn olduklarını düşünemiyorum, yazık...
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 2 Ağustos 2021 #32 Bir sonuca varacağınızı sanmam. Zira kız önceden ayarlanmış gibi ve reşit olma ihtimali çok yüksek. Genel ahlaka ters olsa da yasa dışı bir şey yok gibi duruyor.
Bir sonuca varacağınızı sanmam. Zira kız önceden ayarlanmış gibi ve reşit olma ihtimali çok yüksek. Genel ahlaka ters olsa da yasa dışı bir şey yok gibi duruyor.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 2 Ağustos 2021 #33 Cosecx dedi: Sokakta annene, bacına veya kuzenine böyle sorular soran birisi gelse tepkin ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma da o kız da yolun yolcusu yani. Kimseye bunu zorla yaptıramazsın. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
Cosecx dedi: Sokakta annene, bacına veya kuzenine böyle sorular soran birisi gelse tepkin ne olurdu? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma da o kız da yolun yolcusu yani. Kimseye bunu zorla yaptıramazsın.
witicieen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 2.365 Makaleler 3 Çözümler 9 2 Ağustos 2021 #34
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #35 264523 dedi: Kusura bakma da o kız da yolun yolcusu yani. Kimseye bunu zorla yaptıramazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam reşit olan bir birey istediğini yapsın, reşit gibi durmuyor karşıdaki.
264523 dedi: Kusura bakma da o kız da yolun yolcusu yani. Kimseye bunu zorla yaptıramazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam reşit olan bir birey istediğini yapsın, reşit gibi durmuyor karşıdaki.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #36 Cosecx dedi: Bunun eyleme dökülmesi beni rahatsız eden şey. Genişletmek için tıkla... Dile getirmende sorun görmüyorum ama bir başkasına kendi ahlak anlayışını dayatmanı hoş karşılamıyorum.
Cosecx dedi: Bunun eyleme dökülmesi beni rahatsız eden şey. Genişletmek için tıkla... Dile getirmende sorun görmüyorum ama bir başkasına kendi ahlak anlayışını dayatmanı hoş karşılamıyorum.
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #37 T21 dedi: Dile getirmende sorun görmüyorum ama bir başkasına kendi ahlak anlayışını dayatmanı hoş karşılamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
T21 dedi: Dile getirmende sorun görmüyorum ama bir başkasına kendi ahlak anlayışını dayatmanı hoş karşılamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam.
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #38 Cosecx dedi: Hocam reşit olan bir birey istediğini yapsın, reşit gibi durmuyor karşıdaki. Genişletmek için tıkla... Reşite benziyor hocam. Ama 14 yaşındaki kız bile makyajla istediği formla bürünüyorken dediğim biraz saçma.
Cosecx dedi: Hocam reşit olan bir birey istediğini yapsın, reşit gibi durmuyor karşıdaki. Genişletmek için tıkla... Reşite benziyor hocam. Ama 14 yaşındaki kız bile makyajla istediği formla bürünüyorken dediğim biraz saçma.