CİMER şikayetinde kişisel veriler alındı

ANKARALI BELA

Megapat
Yer
Köy
Daha fazla  
Meslek
Çoban
Geçenlerde ABB'nin bir ilçedeki fen işleri dairesinin çalışanlarını, görevlerini layıkıyla yapmadıklarını, 17.00'de bitmesi gereken mesaiyi 14.30'da bıraktıklarını ve bunun gibi pek çok problemi görüntülerle birlikte CİMER üzerinden şikayet ettim. Şikayette sadece ilçe ve mahalle adı verdim. Bu şahıslar nasıl olduysa benim kişisel verilerime ulaşmış. Beni arayıp yapmaları zorunda oldukları, devletin onlara emanet ettiği makineleri ve sorumluluklarını sanki bize lütufmuş gibi pazarladı. Devletin malıyla bana küstahlık yaptı, sanki bu yapılan hizmetleri isterlerse yapmayabilirlermiş gibi davrandı. Daha sonra başka bir numara arayıp şef olduğunu ifade etti ve şikayeti geri çekmemi istedi. Bundan sonrası daha üzücü çünkü insanların on yıllarca yakındıkları bir konuda cüretkar davranıp adım attım ve yalnız bırakıldım. Şikayet ettiğim için “bize hizmet etmezler artık” diye azarlandım. Zaten kimsenin beni desteklemesi gibi bir beklentim ve talebim yoktu. Tüyü bitmemiş yetimin hakkının çiğnenmesine vicdanım el vermediğinden vatandaş olarak elimden geleni yaptım ve bundan da onur duyuyorum. Şimdi ailem ve mahalleli tarafından şikayetimi geri çekmek için baskı görüyorum. Bu durumda ne yapabilirim?

Ne kadar saçma! Madem kimin hangi nedenle ne zaman şikayet yaptığı açık açık belli oluyorsa CİMER neden var? Eğer bu bilgileri CİMER paylaştıysa suçtur bu hakkınızı arayın derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı