CİMER şikâyette isim gözükür mü?

kutkusencn

Hectopat
Yer
Muğla Datça
Daha fazla  
Merhabalar. Okulumda öğretmen zorla kitap aldırmaya çalışıyor bu konu hakkında okul idaresi ile konuşmuş olmama rağmen idare bir şey demedi. Bende CİMERE şikayet etmek istedim fakat şikayet ettiğimde isimim üçüncü kişilere aktarılır mı?

Gözükür ve aktarılır. Bende öğretmeni şikayet etmiştim hakaretten dolayı, müdür yardımcısı odasına çağırıp neden önce bize söylemedin diye konuşmuştu.

İsmimi gizle diye seçenek olması gerekiyordu sanırsam. Ancak olay araştırılacak ise her türlü siz olduğunuz anlaşılır. Belki okula müfettiş yollanacak ve hem sizle hem okul idaresiyle konuşması gerekecek yani bu tip senaryoda siz olduğunuz anlaşılır zaten. İsminiz gözüksün CİMER kullanmak suç değil.

Zorla kitap aldırmak saçma ama dersle ilgili araç gerecin yoksa hoca takip etmen için ister kendi için istemez CİMER'lik durum yok kitap almak istemiyorsan alma bir şey diyemem ama CİMER'e gidilmez hocaya alacak durumum yok ya da alamam kitabım var de geç.

Din kültürü dersi için araç gereçlerimiz var. Hoca biraz ters bir hoca 5 kitaplık bir set aldıracak fiyatı 350 TL almayanı geçirmem diye tutturdu. Ben parasında değilim inat olsun diye almam. Ama derste bırakırım demesi benim sinirimi bozdu. Birde aldıracağı kitaplar test kitabı filan değil saçma sapan okuma kitabı.

Hocayı 1 öğrenci bile desteklerse suçsuz sayılır kanıt olarak ses kaydı alıp bekleyin isterseniz yaparsa geçirmemeyi o zaman ver zaten derste ders işliyor mu?

Hocayı 1 öğrenci bile desteklerse suçsuz sayılır kanıt olarak ses kaydı alıp bekleyin isterseniz yaparsa geçirmemeyi o zaman ver zaten derste ders işliyor mu?
Ses kaydı almayı düşündüm ve yapmaya karar verdim. Ders konusu çok komik her hafta bir öğrenci hocanın verdiği konuya göre slayt oluşturup bize ders anlatır gibi slayt yapıyor hocada kenarda oturuyor.

Ses kaydı almayı düşündüm ve yapmaya karar verdim. Ders konusu çok komik her hafta bir öğrenci hocanın verdiği konuya göre slayt oluşturup bize ders anlatır gibi slayt yapıyor hocada kenarda oturuyor.

Ses kaydını alın ve derste öğrencilerin değil öğretmenin ders işlemesi gerekir. Kazanamama olasılığınız olacak CİMER'e gönderseniz bile Türkiye'de din öğretmenleri diğer öğretmenlerden yüksek tutuluyor bunu unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…