AliLutfi123 Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar cimere tablet başvurusu yaptım ******* il müdürlüğüne iletildi yazıyor bu Red mi kabul mu? Anlamadım. Edit: İli ben gizledim.
Arkadaşlar cimere tablet başvurusu yaptım ******* il müdürlüğüne iletildi yazıyor bu Red mi kabul mu? Anlamadım. Edit: İli ben gizledim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.704 Makaleler 13 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #2 Talep iletilmiş. Onaylanacağı veya reddedileceği, onlara kalmış. Yani il müdürlüğüne.
AliLutfi123 Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 Salih METİN dedi: Talep iletilmiş. Onaylanacağı veya reddedileceği, onlara kalmış. Yani il müdürlüğüne. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede? Nereye gelecek? Onaylamayabilirlerdide değil mi?
Salih METİN dedi: Talep iletilmiş. Onaylanacağı veya reddedileceği, onlara kalmış. Yani il müdürlüğüne. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede? Nereye gelecek? Onaylamayabilirlerdide değil mi?
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #4 Bir şey soracağım, böyle şeyler için cumhurbaşkanlığı makamına mı müracaat ediliyor? Biraz garip geldi de.
Bir şey soracağım, böyle şeyler için cumhurbaşkanlığı makamına mı müracaat ediliyor? Biraz garip geldi de.
AliLutfi123 Picopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 HABAR dedi: Bir şey soracağım, böyle şeyler için cumhurbaşkanlığı makamına mı müracaat ediliyor? Biraz garip geldi de. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum fakat oraya başvurdum. HABAR dedi: Bir şey soracağım, böyle şeyler için cumhurbaşkanlığı makamına mı müracaat ediliyor? Biraz garip geldi de. Genişletmek için tıkla... Yani bence normali okul ile görüşmek Konuyu nereden silebilirim? Son düzenleme: 22 Mayıs 2021
HABAR dedi: Bir şey soracağım, böyle şeyler için cumhurbaşkanlığı makamına mı müracaat ediliyor? Biraz garip geldi de. Genişletmek için tıkla... Bende bilmiyorum fakat oraya başvurdum. HABAR dedi: Bir şey soracağım, böyle şeyler için cumhurbaşkanlığı makamına mı müracaat ediliyor? Biraz garip geldi de. Genişletmek için tıkla... Yani bence normali okul ile görüşmek Konuyu nereden silebilirim?