erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 Ben birini 1.5 ay önce Erdoğan'a cinsel montaj diye şikayet etmişim. Neden ettiğimi de hatırlamıyorum. Mahkemeye benim de çıkmam gerekir mi?
Ben birini 1.5 ay önce Erdoğan'a cinsel montaj diye şikayet etmişim. Neden ettiğimi de hatırlamıyorum. Mahkemeye benim de çıkmam gerekir mi?
umut37129 Picopat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 409 Çözümler 1 14 Şubat 2025 #2 erdemflx dedi: Ben birini 1.5 ay önce Erdoğan'a cinsel montaj diye şikayet etmişim. Neden ettiğimi de hatırlamıyorum. Mahkemeye benim de çıkmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Korkuyosan tedirgin oluyosan neden ediyorsun!
erdemflx dedi: Ben birini 1.5 ay önce Erdoğan'a cinsel montaj diye şikayet etmişim. Neden ettiğimi de hatırlamıyorum. Mahkemeye benim de çıkmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Korkuyosan tedirgin oluyosan neden ediyorsun!
erdemflx Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RADEON GRAPHİCS AMD RYZEN 7 5700U 16GB RAM 512GB Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #3 umut37129 dedi: Korkuyosan tedirgin oluyorsan neden ediyorsun! Genişletmek için tıkla... Sordum sadece bir anda çağırılırsam diye hazırlıklı giderim en azından.
umut37129 dedi: Korkuyosan tedirgin oluyorsan neden ediyorsun! Genişletmek için tıkla... Sordum sadece bir anda çağırılırsam diye hazırlıklı giderim en azından.
1 105435 Megapat Katılım 29 Mart 2016 Mesajlar 1.567 Çözümler 1 14 Şubat 2025 #4 Devletin sopası büyük diyerek bilerek cimeri şikayet amaçlı kullandınız. Ceza ve mahkeme seyrine göre değişir, algılanan imayı belirtmeniz de istenebilir, ceza mahkemesi suç kapsamında olup olmadığına göre direkt yargı da verebilir
Devletin sopası büyük diyerek bilerek cimeri şikayet amaçlı kullandınız. Ceza ve mahkeme seyrine göre değişir, algılanan imayı belirtmeniz de istenebilir, ceza mahkemesi suç kapsamında olup olmadığına göre direkt yargı da verebilir