Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 7 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar bir tane malüm troll babama ve bana laf attı bende cevap olarak. Babamda sizden zaten, pardon koyunlardan dedim, sizce ifadeyle kurtarır mıyım?
Arkadaşlar bir tane malüm troll babama ve bana laf attı bende cevap olarak. Babamda sizden zaten, pardon koyunlardan dedim, sizce ifadeyle kurtarır mıyım?
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 616 Çözümler 18 7 Şubat 2023 #2 Hiçbir şey çıkmaz o şikayetten, rahat ol.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 7 Şubat 2023 #3 Jules dedi: Hiçbir şey çıkmaz o şikayetten, rahat ol. Genişletmek için tıkla... Ya yok da adam emekli tiplerden abartarak şikayet edecektir bende s*lak gibi gittim konuşmaları sildim oda bana hakaret etti keşke ekran kaydı alsaydım.
Jules dedi: Hiçbir şey çıkmaz o şikayetten, rahat ol. Genişletmek için tıkla... Ya yok da adam emekli tiplerden abartarak şikayet edecektir bende s*lak gibi gittim konuşmaları sildim oda bana hakaret etti keşke ekran kaydı alsaydım.
Hadesmane Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Memphis, Tennessee, United States Daha fazla Sistem Özellikleri ekransız toshiba Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 Ekran kaydı almanıza gerek yok, siber şube geçmişten bulur. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2023
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 7 Şubat 2023 #5 Hadesmane dedi: Ekran kaydı almanıza gerek yok siber şube geçmişten bulur. Genişletmek için tıkla... Bu deprem halinde kim neden uğraşsın geçmişle bir de devleti meşkul ediyor d*varlar
Hadesmane dedi: Ekran kaydı almanıza gerek yok siber şube geçmişten bulur. Genişletmek için tıkla... Bu deprem halinde kim neden uğraşsın geçmişle bir de devleti meşkul ediyor d*varlar
Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 Turok_28 dedi: Arkadaşlar bir tane malüm troll babama ve bana laf attı bende cevap olarak. Babamda sizden zaten, pardon koyunlardan dedim, sizce ifadeyle kurtarır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı zamanda babanıza hakaret etmişsiniz. Dikkat edin babanız görmesin D
Turok_28 dedi: Arkadaşlar bir tane malüm troll babama ve bana laf attı bende cevap olarak. Babamda sizden zaten, pardon koyunlardan dedim, sizce ifadeyle kurtarır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı zamanda babanıza hakaret etmişsiniz. Dikkat edin babanız görmesin D
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 7 Şubat 2023 #7 Muhammet Erda dedi: Hocam aynı zamanda babanıza hakaret etmişsiniz. Dikkat edin babanız görmesin D Genişletmek için tıkla... Zaten normalde yüzünede söylüyorum ama şikayetçi olur belki o da bana hain diyor
Muhammet Erda dedi: Hocam aynı zamanda babanıza hakaret etmişsiniz. Dikkat edin babanız görmesin D Genişletmek için tıkla... Zaten normalde yüzünede söylüyorum ama şikayetçi olur belki o da bana hain diyor