CİMER'e şikayet edilen TikTok videosuyla soruşturma başlatılabilir mi?

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
TikTok'ta kaydırırken bir öğretmenin bir öğrenciye uygunsuz şarkı söylettiğini gördüm. Şarkı Contra - kibir. Meme, kumar gibi kelimeler geçiyor şarkıda. Bunu CİMER'e şikayet ettim fakat anonim olarak şikayet etmeyi unuttum. Ailem böyle bir şikayet yaptığımı öğrenir mi?

Ve CİMER öğretmen hakkında soruşturma başlatır mı?

Çok bir şey olmaz da, sence biraz değişik yere şikayet etmemiş misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlıyorum, ancak öğretmenlik mesleğinin sorumluluğu farklı. Öğrencilere uygun içerikler sunmak ve ailelerin onayını almak önemli. O tür muhabbetler meslek lisesi bağlamında olabilir, ama burada öğrencilerin gelişimine zarar vermemek gerekiyor

Olsun ama CİMER'e yazarsam tospembe bir sonuç alırım sonuçta öğretmenlerin böyle bir şey yapması yasak değil mi?

Topluma verdiğin değer ve mesleğe atfetmiş olduğun değer için teşekkür ederim.
Elbette kötü bir şey yapmadın keşke bütün toplum bu şekilde duyarlı olsa.
Ailenin haberdar olmasından korkma yalnızca insanların işine karıştığım için sana kızacaklardır.

Öğretmen hakkında soruşturma kesinlikle başlatılabilir.
Bazı arkadaşlar öğretmenlerin neler konuştuğu hakkında söylenmiş, fakat unutmayın arkadaşlar hepimiz aynı toplumdan olmamıza rağmen aynı basamaklarda veya kademelerde hayatlar yaşamıyoruz. Toplumun belli kesiminde cinsellik bir eğlence ve mizah amacı taşırken, toplumun
Belli kesiminde ise bir ihtiyaç, dikkat edilmesi gereken bir bilinç olabilir.

Arkadaşımız büyük ihtimalle toplumun belli bir kesiminden gelme ve sanayide dönen bel altı şaka/mizahından habersiz.

O nedenden ötürü hoş karşılayın.

Evet teşekkür ediyorum gösterdiğiniz anlayıştan dolayı. Öğretmen Şırnak'ta yaşıyor bu arada.

Ailem bu şikayeti öğrenir mi nasıl öğrenecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…