Çin arabaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

MGnin yurt dışında yaptığı arabalar o zaman bunlarda ilginizi çeker

Dosya Ekleri

• IMG_1486.jpeg
    22,7 KB · Görüntüleme: 36
Çinli elektrikli otomobiller gayet sağlam, kaliteli, konforlu, teknolojik. 100 senelik firma diye Renault'u daha iyi yapmaz. Togg da yeni çıktı ama gayet sağlam ve konforlu.

Çinli markalarin kalitesi yok mu? Her ulkenin kalitesiz markasi oldugu gibi bu adamlarin da var ama Çin arabalarina kalitesiz demeniz ciddi bir on yargidir, hic BYD'nin araclarina binmediniz galiba? Ayrica elektrik konusunda da BYD dunyanin en buyuk batarya ureticilerindendir. Chery'e gelirsek de sunulan fiyatlar uzerinde gayet iyi hissettiren arabalar, ne bekliyor insanlar anlamiyorum, 1.8 milyona dolu dolu bir suvu hicbir marka vermez, ayrica Tiggo7 Pro'nun verdigi surus hissiyati D suv gibi. Tiggo7 Pro Max'in dolulugundaki araclar 3 milyon civari suanda, onlarla esit bir kalite bekliyorsaniz gidip 3 milyonluk araca binebilirsiniz. Ayrica Mercedes'i veya Bmw'yi fazla etkileyecegini zannetmiyorum ama orta seviye veya alt seviye markalarin satislarini baya bir engelleyecegini dusunuyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…