Çin fabrikalarından toplu ürün nasıl getirilir?

Aurenia

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Rampage, claw's, Gamepower vs. hep Çin'den ürün getirtip marka bastırıyorlar sadece ben de aynı şekilde bir fabrikayla anlaşıp kendi markamı oluşturmak istiyorum. Bunun için fabrikalara nasıl ulaşırım? Getirtmekte gümrükte bir sıkıntı yaşanır mı?
Vereceğiniz bilgiler benim için çok kıymetli, teşekkürler.

Ciddi sermaye gerek hocam ama bayağı ciddi.

Yanlış bilmiyorsam bu tarz işlemlerde avukatla gitmeniz gerekiyor gümrüğe. Şirket açmanız ve vb. daha ayrıntısını bilmediğim için cevaplayamıyorum. Daha açık olmak gerekirse vergi levhanız olması gerekiyor.

Ciddi sermaye gerek hocam ama bayağı ciddi.
Lütfen detaylı bir şekilde bahseder misiniz, örneğin furylevel z1 modelini çıkardı. Onun gibi bir şey yapmak istiyorum ayrıca sermaye ne kadar olmalı ondan da bahseder misiniz?

Lütfen detaylı bir şekilde bahseder misiniz, örneğin furylevel Z1 modelini çıkardı. Onun gibi bir şey yapmak istiyorum ayrıca sermaye ne kadar olmalı ondan da bahseder misiniz?

Hocam çok bilgili değilim ama bu işi kendi başınıza yapamazsınız iyi bir hukukçuya ihtiyacınız var fabrikalara ulaşmak ise mail adreslerinden ya da bizzat konuşmanız gerekiyor sermaye konusunda da 3milyon TL yeterli olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…