E ededilzih Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 177 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #21 Abs olmayan motosiklet alma
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.067 26 Ağustos 2025 #22 ededilzih dedi: Abs olmayan motosiklet alma Genişletmek için tıkla... Takmissiniz bi absye. Ne var dostum bu absde motor surmeyi bilen adam frenlemeyi de bilir.
ededilzih dedi: Abs olmayan motosiklet alma Genişletmek için tıkla... Takmissiniz bi absye. Ne var dostum bu absde motor surmeyi bilen adam frenlemeyi de bilir.
E ededilzih Femtopat Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 177 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #23 Squu dedi: Takmissiniz bi absye. Ne var dostum bu absde motor surmeyi bilen adam frenlemeyi de bilir. Genişletmek için tıkla... AB boşa regülasyon koymuyor hayat kurtarıyor. Kaza yapan 1 kişinin devlete dolayısıyla sana bana maliyetinden haberin varmı yok
Squu dedi: Takmissiniz bi absye. Ne var dostum bu absde motor surmeyi bilen adam frenlemeyi de bilir. Genişletmek için tıkla... AB boşa regülasyon koymuyor hayat kurtarıyor. Kaza yapan 1 kişinin devlete dolayısıyla sana bana maliyetinden haberin varmı yok
Squu Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 1.067 26 Ağustos 2025 #24 ededilzih dedi: Ab boşa regülasyon koymuyor hayat kurtarıyor. Kaza yapan 1 kişinin devlete dolayısıyla sana bana maliyetinden haberin var mı yok. Genişletmek için tıkla... Maliyeti beni ilgilendirir mi? Hayır. Keyfe keder ABS veya cbs fark etmiyor. Zaten onerdigim motor ABS kullanıyor dikkatli okursanız.
ededilzih dedi: Ab boşa regülasyon koymuyor hayat kurtarıyor. Kaza yapan 1 kişinin devlete dolayısıyla sana bana maliyetinden haberin var mı yok. Genişletmek için tıkla... Maliyeti beni ilgilendirir mi? Hayır. Keyfe keder ABS veya cbs fark etmiyor. Zaten onerdigim motor ABS kullanıyor dikkatli okursanız.