leonardo700 Picopat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 4 Kasım 2022 #1 23 tonluk Çin roketi 15 saat içinde Dünya'ya düşmesi bekleniyor. Türkiye'ye düşme ihtimali olan roket sosyal medyada paniğe sebep oldu. Türkiye'ye de DüÅme İhtimali Olan 23 Tonluk Ãin Roketini Canlı Takip Edebilirsiniz: Her An DüÅebilir! Ãin'in uzaya fırlattıÄı ve kontrolden çıkan 23 tonluk roket Dünya'ya düÅecek. DüÅme noktaları arasında Türkiye'nin de olduÄu iddia edildi... onedio.com
23 tonluk Çin roketi 15 saat içinde Dünya'ya düşmesi bekleniyor. Türkiye'ye düşme ihtimali olan roket sosyal medyada paniğe sebep oldu. Türkiye'ye de DüÅme İhtimali Olan 23 Tonluk Ãin Roketini Canlı Takip Edebilirsiniz: Her An DüÅebilir! Ãin'in uzaya fırlattıÄı ve kontrolden çıkan 23 tonluk roket Dünya'ya düÅecek. DüÅme noktaları arasında Türkiye'nin de olduÄu iddia edildi... onedio.com
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2022 #2 Aman, ne düşecek? Kaç yıldır aynı şeyler oluyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Kasım 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G Gözlerime Bak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 224 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #4 Kafama düşse de kurtulsam.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Kasım 2022 #5 Her sene bir roket düşüyor zaten Türkiye'ye değil mi
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #6 Görsel bir şölen yaşar mıyız diye merak içindeyim.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #7 Birkaç gün önce açılan konuda Türkiye'nin artık roketin düşme riski olan ülkeler listesinden çıktığı paylaşılmıştı
Birkaç gün önce açılan konuda Türkiye'nin artık roketin düşme riski olan ülkeler listesinden çıktığı paylaşılmıştı
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2022 #8 prex dedi: Birkaç gün önce açılan konuda Türkiye'nin artık roketin düşme riski olan ülkeler listesinden çıktığı paylaşılmıştı Genişletmek için tıkla... Doğru bilgi zaten bu, düşmeyecek ülkemize. Bu Çin'de hep böyle olaylar olmuyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
prex dedi: Birkaç gün önce açılan konuda Türkiye'nin artık roketin düşme riski olan ülkeler listesinden çıktığı paylaşılmıştı Genişletmek için tıkla... Doğru bilgi zaten bu, düşmeyecek ülkemize. Bu Çin'de hep böyle olaylar olmuyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #9 Liberte Sergen dedi: Doğru bilgi zaten bu, düşmeyecek ülkemize. Bu Çin'de hep böyle olaylar olmuyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Bir ara olmuştu ama okyanusa düşmüştü sanırım.
Liberte Sergen dedi: Doğru bilgi zaten bu, düşmeyecek ülkemize. Bu Çin'de hep böyle olaylar olmuyor mu? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Bir ara olmuştu ama okyanusa düşmüştü sanırım.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 4 Kasım 2022 #10 On senedir aynı muhabbet. Ne zaman bir roket irtifa kaybededursun Türkler kendini bir Marvel filminde buluverir.
On senedir aynı muhabbet. Ne zaman bir roket irtifa kaybededursun Türkler kendini bir Marvel filminde buluverir.