Çin seyehatinden ne satın alınabilir?

Shadow33

Femtopat
Daha fazla  
Bir yakınım iş için Çin'e gidecek ve dönüşte bir şey getirtme imkanım var fakat çok da ona yük olacak vs. bir ürün olsun istemiyorum. Burada muhtemelen satışa koymak için alacağım, beğenirsem satmak yerine kendim kullanacağım. 60-70 dolara kadar olabilir. Burada satmaya kalksam zorluk çekmeyeceğim, Çin'den alabileceğim bir ürün öneriniz var mıdır?

Bir yakınım iş için Çin'e gidecek ve dönüşte bir şey getirtme imkanım var fakat çok da ona yük olacak vs. bir ürün olsun istemiyorum. Burada muhtemelen satışa koymak için alacağım, beğenirsem satmak yerine kendim kullanacağım. 60-70 dolara kadar olabilir. Burada satmaya kalksam zorluk çekmeyeceğim, Çin'den alabileceğim bir ürün öneriniz var mıdır?
Figür alabilirsin.

Aynen benim de aklıma geldi ama spesifik olarak beğenilen bir markanın sevilen figürü var mıdır? Çok uzağım o konulara.

Hocam benim de fikrim çok yok ama vocaloid karakterlerine bakabilirsin belki. Veya yeni konu açıp soradabilirsiniz.

IEM kulaklıkların tutulan modellerinden. Almak istiyoruz burada stok yok. Olan da acayip fiyatlara satıyor. Birçok insan aliden alıp haftalarca bekleyeceğine senden alabilir.

Hocam ben kendim kesin olarak KZ markasından kablosuz bir kulaklık alacağım ama onun dışında en çok sevilen kulaklık örneği verir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı