55eren52 Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 Çin sürümü Note 12 Pro 5G aldım HyperOS güncellemesi alacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2024
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 35 3 Kasım 2024 #11 55eren52 dedi: @codefl0w peki yazılımın sahte olup olmadığını nasıl anlarız Genişletmek için tıkla... Sürüm koduna bakın. MIUI sürümleri TMOMIXM, HyperOS sürümleri UMOMIXM şeklinde görünmeli. Bölgeye göre XM'den önceki iki harf değişiklik gösterebilir. Çin: UMOCNXM Hindistan: UMOINXM Vesaire. Artı 0 Eksi
55eren52 dedi: @codefl0w peki yazılımın sahte olup olmadığını nasıl anlarız Genişletmek için tıkla... Sürüm koduna bakın. MIUI sürümleri TMOMIXM, HyperOS sürümleri UMOMIXM şeklinde görünmeli. Bölgeye göre XM'den önceki iki harf değişiklik gösterebilir. Çin: UMOCNXM Hindistan: UMOINXM Vesaire.
KS KS 55eren52 Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 68 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #12 İnternetten arast8rma yaptım xx olanlar daha iyi performans veriyomus bide telefon çinden gelme onu global yapmışlar kutuda C ile biterken G yapmıslar. Not 10s kullanıyodum bayiden almıştım ondada G yazıyo Artı 0 Eksi
İnternetten arast8rma yaptım xx olanlar daha iyi performans veriyomus bide telefon çinden gelme onu global yapmışlar kutuda C ile biterken G yapmıslar. Not 10s kullanıyodum bayiden almıştım ondada G yazıyo