voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #21 WosTidReis dedi: İspanyol ve ya portekiz çevirmenliğinde iş imkanları iyi mi? Geliri falan. Genişletmek için tıkla... Hocam siz para için mi dil öğrenmek istiyorsunuz? EnginValocuyiyenoglu dedi: Arkadaş iş olarak sormuş. Konudan bağımsız konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Bu Türkiye için biraz doğru ama sektöre de bağlı açıkçası. Ben Moleküler Biyoloji ve Genetik okuyorum 100% İngilizce bölüm ve iş ilanlarına baktığımız zaman hepsinde ileri seviye İngilizce yetkinliği aranıyor.
WosTidReis dedi: İspanyol ve ya portekiz çevirmenliğinde iş imkanları iyi mi? Geliri falan. Genişletmek için tıkla... Hocam siz para için mi dil öğrenmek istiyorsunuz? EnginValocuyiyenoglu dedi: Arkadaş iş olarak sormuş. Konudan bağımsız konuşmayalım. Genişletmek için tıkla... Bu Türkiye için biraz doğru ama sektöre de bağlı açıkçası. Ben Moleküler Biyoloji ve Genetik okuyorum 100% İngilizce bölüm ve iş ilanlarına baktığımız zaman hepsinde ileri seviye İngilizce yetkinliği aranıyor.