3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 28 Ağustos 2025 #1 Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panik atak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panik atak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.823 Makaleler 3 Çözümler 9 28 Ağustos 2025 #2 333365 dedi: Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panikatak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu robota panikatak geçirdi demek bana eski çağlarda ruhsal hastalığı olanların içine cin girmiş ya da şeytan çarpmış denmesine benziyor. Olan şey basbayağı bir yazılım hatası hepimizin günlük hayatında birçok kez karşılaştığı bir şey.
333365 dedi: Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panikatak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu robota panikatak geçirdi demek bana eski çağlarda ruhsal hastalığı olanların içine cin girmiş ya da şeytan çarpmış denmesine benziyor. Olan şey basbayağı bir yazılım hatası hepimizin günlük hayatında birçok kez karşılaştığı bir şey.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 28 Ağustos 2025 #3 Yani olması yağmur yağması kadar muhtemel bir olay. Şaşırtıcı birşey bulamadım. Yoksa ben mi birşeyi kaçırıyorum?
Yani olması yağmur yağması kadar muhtemel bir olay. Şaşırtıcı birşey bulamadım. Yoksa ben mi birşeyi kaçırıyorum?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.482 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #4 333365 dedi: Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panik atak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Robotlar bile panik atak geçiriyorsa bilemiyorum artık.
333365 dedi: Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panik atak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Robotlar bile panik atak geçiriyorsa bilemiyorum artık.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 28 Ağustos 2025 #5 @Denizius124, yazılım hatası şeklinde konuda belirtili.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.823 Makaleler 3 Çözümler 9 28 Ağustos 2025 #6 333365 dedi: @Denizius124, yazılım hatası şeklinde konuda belirtili. Genişletmek için tıkla... Konuya değil linkteki habere yanıt.
333365 dedi: @Denizius124, yazılım hatası şeklinde konuda belirtili. Genişletmek için tıkla... Konuya değil linkteki habere yanıt.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.796 Çözümler 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 28 Ağustos 2025 #7 O son güncellemeyi atan vibe coder mühendis piyanisti piste bekliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O son güncellemeyi atan vibe coder mühendis piyanisti piste bekliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.823 Makaleler 3 Çözümler 9 28 Ağustos 2025 #8 Mert Can Urcan dedi: O son güncellemeyi atan vibe coder mühendis piyanisti piste bekliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Az eğlence olsun istemiş
Mert Can Urcan dedi: O son güncellemeyi atan vibe coder mühendis piyanisti piste bekliyoruz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Az eğlence olsun istemiş
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #9 MEMZ tarafından enfekte edilmiştir
Bunediyo Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 644 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #10 333365 dedi: Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panik atak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Robotun yapımcıları kesin türk robot halimizi görmüş
333365 dedi: Çin'de bir robot, yazılım hatası yaşadı ve yazılım hatası yaşayan robotun, panik atak geçirdiği görülüyor. Konuyla alakalı ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Robotun yapımcıları kesin türk robot halimizi görmüş