dyingme Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 1.246 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 Çin'deki FAST teleskobunda araştırma yapan bilim insanları, FAST'in iki radyo sinyali aldığını ve ikisinin de yapay olduğunu düşündüklerini söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çin'deki FAST teleskobunda araştırma yapan bilim insanları, FAST'in iki radyo sinyali aldığını ve ikisinin de yapay olduğunu düşündüklerini söylüyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 Bu iddaayı ortaya atan haber sitesinden haber sonradan silindi diye hatırlıyorum. Şimdiye kadar bu tür bir ize rastlayamadık. Çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.
Bu iddaayı ortaya atan haber sitesinden haber sonradan silindi diye hatırlıyorum. Şimdiye kadar bu tür bir ize rastlayamadık. Çok önemli bir şey olacağını sanmıyorum.