Çin'deki Temperli Camlar İle Türkiye'deki Camlar Arasında Fark Var mıdır?

baystark17

Hectopat
Merhaba genelde Çin'den alıyorum temperli camları uygun olduğu için. Mesela Türkiye'de satılan 9H temperli camlar ile Çin'deki camlar aynı korumayı sağlar mı? Veya Çin'de satılan herhangi biriyle Spigen temperli cam aynı kalitede midir? Fark marka mı?

Zaten çoğu Çin üzerinden geliyor. Elbette kaliteli olanlar da var. Spigen kalitesi zaten belli.

Türkiye'de Çin'de üretilip üstüne Türkçe etiket yapıştırılarak satılmayan telefon, bilgisayar aparatı var mı ya? Büyük ihtimal Türkiye'den sipariş ettiğimiz kırılmaz camların çok büyük çoğunluğu Çin üretimi. Ben de kırılmaz cam alacağım daha bu sabah baktım.

Hayırlı olsun. Böyle bir telefon kasko olmadan bence kullanılmaz. Ben olsam iyi bir şey alırdım.

Açıkçası iPhone 14 Pro Max aldım durumlar belli ekran kirilirsa bir dunya ücret. Bunun olmamasi adina temperli camın iyisini almak istiyorum fakat onlar da pahali 200-300 TL kararsiz kaldim.

Hocam şu anda yurt dışından ürün almak daha pahalıya geliyor. Kur vergi bekleme süresi derken değmez Türkiye'den alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı