K Kararsız gamer Decapat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 24 17 Haziran 2019 #1 Yaza PC toplayacağım klavye arıyordum HyperX alloy FPS adlı klavyeye denk geldim. Türkiye'deki online alışveriş sitelerinde 625 TL civarı ama Aliexpress'te 150 TL olarak gördüm Aliexpress'teki çakma mıdır ya da Çin malı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2019
Yaza PC toplayacağım klavye arıyordum HyperX alloy FPS adlı klavyeye denk geldim. Türkiye'deki online alışveriş sitelerinde 625 TL civarı ama Aliexpress'te 150 TL olarak gördüm Aliexpress'teki çakma mıdır ya da Çin malı mıdır?
Yavuzhan Duras Kilopat Katılım 28 Nisan 2019 Mesajlar 114 Yer Antalya 17 Haziran 2019 #2 Bakındım ve bunu buldum. Tam olarak dediğin gibi "Model Number : HyperX Alloy FPS". Yine de bu o mu diye bakıp geri dönüş yapar mısın? 236.15AU $ |Kingston HyperX Alaşım FPS Mekanik Oyun Klavyesi KIRAZ MX mekanik tuşlar|mechanical key|keyboard cherrymechanical gaming keyboard - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Eğer öyleyse döviz sembolünü görmemiş olabileceğine dikkat çekmek isterim. Çünkü orada $158.58 demiş, yani 931,64₺.
Bakındım ve bunu buldum. Tam olarak dediğin gibi "Model Number : HyperX Alloy FPS". Yine de bu o mu diye bakıp geri dönüş yapar mısın? 236.15AU $ |Kingston HyperX Alaşım FPS Mekanik Oyun Klavyesi KIRAZ MX mekanik tuşlar|mechanical key|keyboard cherrymechanical gaming keyboard - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Eğer öyleyse döviz sembolünü görmemiş olabileceğine dikkat çekmek isterim. Çünkü orada $158.58 demiş, yani 931,64₺.