Kuzgunn11 Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Çin'den AliExpress ve Temu hariç alışveriş yapılacak güvenilir ve bildiğiniz herhangi bir alışveriş sitesi ve uygulaması var mı?
Arkadaşlar merhaba. Çin'den AliExpress ve Temu hariç alışveriş yapılacak güvenilir ve bildiğiniz herhangi bir alışveriş sitesi ve uygulaması var mı?
GRKM DUMAN Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 3.347 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 Kuzgunn11 dedi: Arkadaşlar merhaba. Çin'den AliExpress ve Temu hariç alışveriş yapılacak güvenilir ve bildiğiniz herhangi bir alışveriş sitesi ve uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Temu AliExpress(Her satıcı değil dikkatli olmak lazım) Banggood(30 euro limiti ile çok ürür kalmadı alınabilir ama yani).
Kuzgunn11 dedi: Arkadaşlar merhaba. Çin'den AliExpress ve Temu hariç alışveriş yapılacak güvenilir ve bildiğiniz herhangi bir alışveriş sitesi ve uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... Temu AliExpress(Her satıcı değil dikkatli olmak lazım) Banggood(30 euro limiti ile çok ürür kalmadı alınabilir ama yani).
Kuzgunn11 Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 Hocam bangood hiçbir şey göndermiyor artık diye biliyorum ben. Aradığım hiçbir şey bangood da neye tıklasam hata veriyor.
Hocam bangood hiçbir şey göndermiyor artık diye biliyorum ben. Aradığım hiçbir şey bangood da neye tıklasam hata veriyor.
Alyaqwx Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Şubat 2025 #5 Ben temu’yu kullanıyorum. Bir kez bir sürü şey sipariş ettim hepsi baya iyi çıktı ama alışveriş yapmadan önce ürünün malını felan yazan şeye bakın yoksa naylon gibi şeyler yolluyorlar
Ben temu’yu kullanıyorum. Bir kez bir sürü şey sipariş ettim hepsi baya iyi çıktı ama alışveriş yapmadan önce ürünün malını felan yazan şeye bakın yoksa naylon gibi şeyler yolluyorlar