Çin'den joystick alınır mı?

lunarov

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Aliexpress'e bulaşma kardeşim. Ürün bozulunca elinde kalıyor. Aşağıdaki ürünü al şuan fiyatı çok iyi. Ayrıca linkte attığın ürün parmaklarını felç eder. Aşağıdaki ürün logitech kalitesinde kablosuz hem pc hem android ios hemde ps3'e uyumludur. Gearbest ise Çin siteleri arasından en iyi desteği veren firmadır. Ürüne bir yıl garanti verirler eğer bozulursa ticket açıp paranı iade alırsın.
Gamesir G3S

Aliexpress'e bulaşma kardeşim. Ürün bozulunca elinde kalıyor. Aşağıdaki ürünü al şuan fiyatı çok iyi. Ayrıca linkte attığın ürün parmaklarını felç eder. Aşağıdaki ürün logitech kalitesinde kablosuz hem pc hem android ios hemde ps3'e uyumludur. Gearbest ise Çin siteleri arasından en iyi desteği veren firmadır. Ürüne bir yıl garanti verirler eğer bozulursa ticket açıp paranı iade alırsın.
Gamesir G3S
Peki bu Gearbest'te İnnial kart kullanabiliyor muyum?

MI 5s cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

Gearbest TR: Gamesir G3s Serisi Bluetooth Kablosuz Oyun Paketi
Bu ürünü takipli kargo olarak aldım, kargoyu teslim alamazsam kargom nereye gidecek. Ben evde olmadığım saatte gelirse...

Ya mng kargo ya da ptt kargo ile teslim ediyorlar. Takip no ile takip edersin zaten evde olmazsan şubeden alırsın. Hayırlı olsun.
Telefon tutacağı hariç hepsi 90 TL ye geldi, İnnial komisyonu nedeniyle. Sizce uygunmudur?

Telefon tutacağı hariç hepsi 90 TL ye geldi, İnnial komisyonu nedeniyle. Sizce uygunmudur?

İninal ne ne kadar komisyon almış öyle resmen soygun. Ben 100 liraya almıştım yine çok uygun. Hayırlı olsun. Ben çok memnunum umarım sizde memnun kalırsınız.

İninal ne ne kadar komisyon almış öyle resmen soygun. Ben 100 liraya almıştım yine çok uygun. Hayırlı olsun. Ben çok memnunum umarım sizde memnun kalırsınız.
77 TL cihaz, 7 TL takipli kargo, 8 TL İnnial komisyonu ile toplam 92 TL. Peki ben karta tam 85 yükleseydim komisyon alabilcekmiydi. Yoksa yeterli para yok diye geçersiz mi kılcaktı siparişi.

77 TL cihaz, 7 TL takipli kargo, 8 TL İnnial komisyonu ile toplam 92 TL. Peki ben karta tam 85 yükleseydim komisyon alabilcekmiydi. Yoksa yeterli para yok diye geçersiz mi kılcaktı siparişi.

İninal hiç kullanmadım onun hakkında bilgim yok fakat gamepad tkaipli kargosu ücretsizdi hatta bugün baktım şimdi tekrar bakacağım.

Düzenleme: Kardeşim şimdi baktım sen takipli yazana tıklamışsın. Öncelikli yazana tıklayarak alacaktın hem kargon 10 günden kısa sürede gelecekti hemde ücretsiz kargo olacaktı. Şimdi 20 günde falan gelir. Sana tavsiyem iptal et siparişi sonra tekrar sipariş geç.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı