U USERCI Centipat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 14 17 Ekim 2019 #1 Bu bilgisayarı almak istiyorum fakat sahte mi anlayamıyorum. Nasıl anlaşılır? Bir de gümrük vergisi falan sıkntı olmaz, parası yine çok yüksek olmuyor. This product is no longer available. This product is no longer available. www.alibaba.com Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2019
Bu bilgisayarı almak istiyorum fakat sahte mi anlayamıyorum. Nasıl anlaşılır? Bir de gümrük vergisi falan sıkntı olmaz, parası yine çok yüksek olmuyor. This product is no longer available. This product is no longer available. www.alibaba.com
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 17 Ekim 2019 #2 Alınmaz. Kendileri uretiyor MSI logosu basıyor orijinal değil. Ayrıca gümrük vergisine ÖTV+KDV eklemeyi unutma.
Alınmaz. Kendileri uretiyor MSI logosu basıyor orijinal değil. Ayrıca gümrük vergisine ÖTV+KDV eklemeyi unutma.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 17 Ekim 2019 #3 O laptopun yurtdışı fiyatı 2K dolar olması lazım. İnanmayın böyle şeylere.
grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 17 Ekim 2019 #4 Kardeş Iphone5'in orijinali çıkmadan önce sahtesini çıkarıp satışa sunan ülke Çin değil mi? Ona göre düşün karar ver.
Kardeş Iphone5'in orijinali çıkmadan önce sahtesini çıkarıp satışa sunan ülke Çin değil mi? Ona göre düşün karar ver.