Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 19 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar aşağıdaki anakartı almak istiyorum fakat gümrükte takılır mı veya elime ulaşır mı merak ediyorum. Deneyimi veya bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar aşağıdaki anakartı almak istiyorum fakat gümrükte takılır mı veya elime ulaşır mı merak ediyorum. Deneyimi veya bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir misiniz?
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Çözümler 10 19 Eylül 2023 #2 Hayır Takılmaz. Fakat eline ulaşması 3 ay'a kadar çıkabilir.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 19 Eylül 2023 #3 Astron dedi: Hayır Takılmaz. Fakat eline ulaşması 3 ay'a kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bilgisayar parçası diye mi 3 ay sürebilir?
Astron dedi: Hayır Takılmaz. Fakat eline ulaşması 3 ay'a kadar çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Bilgisayar parçası diye mi 3 ay sürebilir?
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 997 Çözümler 10 20 Eylül 2023 #4 Focal Fossa dedi: Anladım. Bilgisayar parçası diye mi 3 ay sürebilir? Genişletmek için tıkla... Hayır kargolama ve kargo süresi kargodan kargoya değişir yine ama laptop parçası ile alakası yok satın alacağınız firma çok uyuşuk.
Focal Fossa dedi: Anladım. Bilgisayar parçası diye mi 3 ay sürebilir? Genişletmek için tıkla... Hayır kargolama ve kargo süresi kargodan kargoya değişir yine ama laptop parçası ile alakası yok satın alacağınız firma çok uyuşuk.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Eylül 2023 #5 Astron dedi: Hayır kargolama ve kargo süresi kargodan kargoya değişir yine ama laptop parçası ile alakası yok satın alacağınız firma çok uyuşuk. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim bakalım 3 ay sürerse de bekleriz ne yapalım.
Astron dedi: Hayır kargolama ve kargo süresi kargodan kargoya değişir yine ama laptop parçası ile alakası yok satın alacağınız firma çok uyuşuk. Genişletmek için tıkla... Siparişi verdim bakalım 3 ay sürerse de bekleriz ne yapalım.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 21 Eylül 2023 #6 Focal Fossa dedi: Siparişi verdim bakalım 3 ay sürerse de bekleriz ne yapalım. Genişletmek için tıkla... 7 ile 20 gün arasında gelir eskisi gibi çok geç gelmiyor siparişler.
Focal Fossa dedi: Siparişi verdim bakalım 3 ay sürerse de bekleriz ne yapalım. Genişletmek için tıkla... 7 ile 20 gün arasında gelir eskisi gibi çok geç gelmiyor siparişler.
Focal Fossa Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 885 Makaleler 3 Çözümler 6 21 Eylül 2023 #7 Marla Singer dedi: 7 ile 20 gün arasında gelir eskisi gibi çok geç gelmiyor siparişler. Genişletmek için tıkla... Öyle aslında, önceki birkaç siparişim 10-15 günde elime ulaşmıştı. Bunda da umarın öyle olur.
Marla Singer dedi: 7 ile 20 gün arasında gelir eskisi gibi çok geç gelmiyor siparişler. Genişletmek için tıkla... Öyle aslında, önceki birkaç siparişim 10-15 günde elime ulaşmıştı. Bunda da umarın öyle olur.