Çin'den OEM ekran kartı almak

Fatihkb5859

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizlerden çok önemli bir soru için cevap bekliyorum.
Bu ekran kartı alınır mı, yoksa almayın Çin'den alınan çakma kartlardan biri tarzı bir şey mi olur? Yorumlarda normal RX 460'a nazaran shader biriminin daha fazla olduğunun ve daha fazla FPS verdiğini söyleyenler de olmuş. Bu sorunun cevabını gerçekten merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kart hakkında epey araştırma yaptım, çok ucuz bir görünümü olsa da, gerçekten de RX 460 performansı verebilen bir kart. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. GT 1030 ve 750tiye para vermek yerine bu çok daha iyi bir alternatif.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rx 400 serisi Minning kullanıldı alma, aldırma.
Bunlar hazır OEM bilgisayarlardan sökülen kartlar. Bilgisayarlarını güncelleyen ofislerin bilgisayarları, satılmayan bilgisayarlar aklına ne gelirse. Ama mining değil. Bu kart ile zaten mining yapamazsın, 5 gün mining yapsan muhtemelen mofsetler, kapasitörler falan cortlar.

Çin üzerinden genelde farklı GPU'ya sahip kartları gönderiyorlar. GTX 960 yerine GTS 250 gönderildiğini okudum. Alırken dikkatli olmak gerekir.

O zaman bu kartı alabilirim diyorsunuz. Teşekkürler arkadaşlar bir de ısınma sorunu yapabilir mi?
O da benim için önemli bir husus.

O zaman bu kartı alabilirim diyorsunuz. Teşekkürler arkadaşlar bir de ısınma sorunu yapabilir mi?
O da benim için önemli bir husus.
Aero tek fanlı kartlara göre bile daha çok ısınacaktır. Termal sınırlarda dolaşacaktır. Keza soğutma çözümü çok basite kaçmış bir kart, ızgara desen ızgara değil, fan desen fan değil . 70-75 gibi dereceler bekleyin.

Yine de fansız ve sadece soğutma bloklu GT 1030 gibi kartlar da mevcut, yani bu tür düşük seviye güçte kartlar zaten fazla güç çekmedikleri için, öyle ahım şahım soğutma çözümleri olmadan da termal sınırlar içerisinde kalabiliyorlar. Tabii ki burada "sınır" önemli bir husus. Birçok kart için termal sınır 80 derecedir.

Cevabınız için teşekkür ederim zaten alırsam modifiye fan + blok soğutma yapmak için malzemelerim mevcut ve ısınma söz konusu olursa da uygulayacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe inceleme de gelmiş. Aklında soru işaretleri kalanlar için ek bir kaynak olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…