Çin'den PlayStation 5 alırken gümrükte sorun çıkar mı?

ExeBey

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Çin'den PS5 alacağım ve vergiler hakkında pek bir bilgim yok. Kutulu bir şekilde Digital Version getirmeyi planlıyorum. Sizce gümrükte herhangi bir sorun çıkartır mı? Ekstradan 1 konsol da alabilirim eğer ki sorun çıkarmazsa.

Çıkmaz hatta vergi iadesi olaylarını araştırırsan(Çin'de var mı bilmiyorum) belli bir ücreti geri dahi alabilirsin.

Ne vasıtası ile alacaksın ben akraba vasıtası ile bavulda Xbox series s getirttim çok ta ucuza geldi eğer kargo ile getirteceksen Çin'den alman mantıksız olur çünkü Türkiye'deki satış fiyatından daha pahalıya gelebilir

Kutusu kapalı ve birden fazla ise satış için getirildiği düşünülerek sorun yaratabilir. Kutusu açık ve 1 tane ise kişisel olduğu düşünilerek bir sorun yaratmaz diye biliyorum. Faturan da mutlaka yanında olsun.

Evet doğru kutusuz alırsan sorun yaratmaz

Akraba ile getireceğim.

1 tane getireceğim benim amacım kutuyu açarken o hazzı almak.

Akraba ile getireceğim.
Çin'den? Akraba ile getirteceksen kutusunu çıkartıp bavula koyarsalar kişisel algılarlar yani çok ucuza alır aynı zamanda vergi de yememiş olursun

Çin'den? Akraba ile getirteceksen kutusunu çıkartıp bavula koyarsalar kişisel algılarlar yani çok ucuza alır aynı zamanda vergi de yememiş olursun.

Bildiğime göre 430 euro sınırı vardı o kalktı mı herhangi bir bilgin var mı?

Bildiğime göre 430 euro sınırı vardı o kalktı mı herhangi bir bilgin var mı?
İşte akraban eğer bavulda getirirse bir sıkıntı çıkmaz o sınırı bu hayat buğu ile geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…