Letgoda 200 400 arasi 0 satanlar var oradan almanı tavsiye ederim ben 200 TL ye almıştımPeki cinden Wraith prisim soğutucu alınır mı?
Letgo'da 200 400 arasi 0 satanlar var oradan almanı tavsiye ederim ben 200 TL'ye almıştım.
Letgo'da 200 400 arasi 0 satanlar var oradan almanı tavsiye ederim ben 200 TL'ye almıştım.
Dostum 63 TL dediği wraith prism değil wraith stealthZaten orada 0 olarak 200'e satiyorlar. #Aliexpress TRY 63.79 | AMD Ryzen Wraith soğutucu fan orijinal yeni 4 pın destekleyebilir R3 R5 R7 R9 CPU destekleyebilir soket AM4 anakart.
.![]()
US $8.88 |AMD Ryzen Wraith soğutucu Fan orijinal yeni 4 PIN destekleyebilir R3 R5 R7 R9 CPU destekleyebilir soket AM4 anakart|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Link atar misiniz.
Wraith prism seç ben yeni kullanıcı indirim aliyom ve 200tl 'ye geliyorDostum 63 TL dediği wraith prism değil wraith stealth
Bunun vergiside var ama vergileri kafalarına göre vuruyorlar.En az gelecek vergi 15 TL onu belirteyim.Hatta bu 50 tl ye kadar çıkabilir.Wraith prism seç ben yeni kullanıcı indirim aliyom ve 200tl 'ye geliyor
Bunun vergiside var ama vergileri kafalarına göre vuruyorlar. En az gelecek vergi 15 TL onu belirteyim.Hatta bu 50 TL'ye kadar çıkabilir.
Ne demek istediğinizi anlamadım.Yine bedavaya geliyor. N11'de 1000TL yani 650 aldım 50 TL vergi ödesem ne olacak.
Ne demek istediğinizi anlamadım.
Letgodan alın derim hem direk almış olursunuz aliexpressi beklemeyinIslamcı soğutucusu 450TL N11'de cin de 200 50TL vergi eklesek yine bedava.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.